Read the Official Description

ПхД теме могу покрити много различитих поља у овој дисциплини, на пример пројектовање, производњу, монтажу, мерење, тестирање и моделирање.

Овај курс захтева 2: 1 или међународног еквивалента и / или магистратуру на нивоу заслугама или изнад у релевантног субјекта и један ниво ИЕЛТС 6.0 (5.5 у сваком елементу). Обично се заврши у периоду од око три године.

Постројења

У оквиру Хуман Фацторс Ресеарцх Гроуп-а (ХФРГ) поседујемо широк спектар техничких објеката који се користе за истраживачке и консултантске пројекте, као и за наставу.

Лабораторија употребљивости и Ергономије представља самостални простор који садржи широк спектар опреме за снимање видео и података. Као резултат тога, ми смо у стању да спроводимо студије евалуације употребљивости и ергономије у којима се понашање учесника може посматрати и мерити на контролисан начин.

ХФРГ транспортна симулациона лабораторија омогућава да се наш истраживачки рад одвија у сигурном, контролисаном и економичном окружењу. Ово је од посебног значаја у радове транспорта у вези, где се тренутно поседујемо Хи-Фиделити аутомобила, мотоцикала и обучавају симулатора.

Истраживање подршка

Подршка за студенте постдипломских истраживања координира преко Канцеларије за истраживање факултета. Сваки студент др ће имати главну академски надзорника и најмање један додатни надзорника. Редовни неформални састанци надзор, обично једном месечно, одржаће се са једним или оба ваших супервизора.

Пружамо и академске постдипломске савјетнике и студентске ПГР репс су доступне ако имате питања о процедурама које се односе на истраживачко истраживање, брине се о вашем напретку или расположивим објектима.

Сви докторски студенти уписани су на Инжењерски програм Факултета, ово је структурирани програм за обучавање о формалним екстерним оквирима, као што су Изјава о заједничким вештинама, Оквир за истраживање развоја (РДФ) и Савјет за истраживачко вијеће. Вијеће за инжењеринг и науке истраживања (ЕПСРЦ) је препознао наш програм факултета као сектора водећи стандард постдипломске развоја истраживања и обуку.

Услови за упис

  • Захтеви за учешће: 2.1 (или међународни еквивалент) и / или мајстори на нивоу заслуга или изнад у релевантном предмету
  • ИЕЛТС: 6,0 (не мање од 5,5 у сваком елементу)
Program taught in:
енглески језик

See 11 more programs offered by The University of Nottingham - Faculty of Engineering »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
okt. 2019
dec. 2019
Duration
3 Године
Redovne studije
Price
4,350 GBP
УК / ЕУ износи 4.300 фунти; Међународне таксе: 21.060 £
By locations
By date
Start Date
okt. 2019
Application deadline
Start Date
dec. 2019
Application deadline
Start Date
feb. 2020
Application deadline
Start Date
apr. 2020
Application deadline
Start Date
Jun 2020
Application deadline