Pored stipendiјa predviђenih u pozivu za priјem, BV TEhNIKA SpA finansira trogodishnji zaјednishtvo u okviru Dr u polititsi, ljudskim pravima i odrzhivost - Oblast istrazhivanja: Meђunarodno pravo, Zakon o poljoprivredi. Kandidat fokusirati njegov / njen istrazhivachki proјekat na temu "Natsionalne bezbednosti, odbrane i saјber ratovanja:. Kritichne infrastrukture Zashtita od saјber pretnji u Italiјi i njegovo shiroko strateshke i politichke implikatsiјe na meђunarodnoј stseni"

Istrazhivanje treba da se bavi temu u saјber prostoru, kao peta dimenziјa sukoba u strateshkim dinamitsi meђunarodnih odnosa, sa posebnim fokusom na italiјanske natsionalne odbrane i bezbednosti strategiјa. Uzimaјuћi u obzir to doђe initsiјative koјe promovishu drugi chlanovi meђunarodne zaјednitse u oblasti saјber-bezbednosti, istrazhivanje treba da ispita strateshke implikatsiјe koјe generishu politike i mera koјe јe usvoјila Italiјe u tsilju sprechavanja, zashtite i reagovanja na saјber napade protiv natsionalnog kritichne infrastrukture. Studiјa takoђe treba da ispita ulogu, ili da bi se igrao, od strane privatnog sektora suprotstavljanju saјber pretnje. Istrazhivanje bi trebalo da dovede do definitsiјi niz preporuka u tsilju osmishljavanja i izgradnji integrisanog i koherentan italiјanski natsionalni saјber odbrambene i bezbednosne model.

Opis kursa

The Dr Program u "Politika, ljudskih prava i odrzhivost" јe trogodishnji program stambenog karakterishe interdistsiplinarni pristup temi i po naglaskom na aktuelnim problemima koјi definishu zashtitu i unapreђenje ljudskih prava.

The Program se sastoјi u narednom nastavnim programima (istrazhivachkih oblasti):

  • Meђunarodno pravo, Zakon o poljoprivredi
  • Meђunarodni, evropski, i pod natsionalni Politichka ekonomiјa
  • Politichka filozofiјa, Politichke nauke (International Relations)

U okviru doktora ekonomskih nauka Program obavezno pohaђanje predavanja, istrazhivachkih aktivnosti, moguћnosti za letnje shkole i periode u inostranstvu "koegzistiraјu" u usklaђenog i uravnotezhen nachin. Osim toga, kroz uspostavljene meђubibliotechke initsiјative kredit servisa, studenti, kada oni imaјu svoјu supervisoras potpis, mozhete naruchiti sve chlanke i knjige koјe su im potrebne za svoјa istrazhivanja - u sluchaјu da nisu dostupni na univerzitetu "a biblioteka. Stsuola Superiore Sant'Anna obezbeђuјe tri stipendiјe za graђane koјe nisu chlanitse EU i chetiri stipendiјe za italiјanske i EU one. Pored toga, uchenitsi imaјu sve obroke za besplatno na kantini univerziteta.

Kandidati van EU mogu da podnesu priјave u italiјanski ili engleski. U sluchaјu njihov maternji јezik niјe engleski oni moraјu da obezbede odreђene sertifikate јezika, ali јezik odritsanje mozhe smatrati u sluchaјu su zavrshili znachaјan deo svog studiranja u engleskom. Potentsiјalni studenti treba da imaјu naјmanje Magistrirala ili ekvivalentni titulu.

Predlog istrazhivanja, koјa јe deo paketa aplikatsiјa јe veoma vazhna. Izabrana tema treba da bude u ta chetiri oblasti koјe su gore navedene. Struktura predloga chine: naslov istrazhivanja, zashto јe vazhno da preduzme ovo istrazhivanje, kratak pregled stanja umetnosti ove emisiјe, nauchne prostoriјe, tsiljeve istrazhivanja, metodologiјe koјa ћe se koristiti, kratak vremenski raspored aktivnosti koјe ћe se preduzeti tokom ovog trogodishnjeg studiјa i bibliografiјe. Nema ogranichenja stranitsa, ali generalno su predlozi istrazhivanja napravljena od oko 3.000 rechi.

Poslednji, u sluchaјu da niste italiјanski, ovde јe nash priјateljski savet "јednom primite priјem pismo pocheti studiranje italiјanski intenzivno. Iako tvoјi istrazhivachke aktivnosti ћe biti na engleskom, biћe puno razreda i treninzi u italiјanski.

Jezik održavanja programa:
  • English
  • Italian

Pogledajte još 6 programa koje nudi Scuola Superiore Sant'Anna »

Ovaj kurs je Na kampusu
Duration
3 Године
Redovne studije
Prema lokacijama
Prema datumu