Read the Official Description

Селф-Пацед ЦБА

Доктор оф Бусинесс Администратион (ЦБА) је дизајниран да негујемо руководство неопходне да се позабаве изазовима вишег менаџмента на међународном нивоу. Докторат са менаџерске значају омогућава врхунски менаџери да продубе своју стручност, доприносе знању њихове професије, а припремају се за сложене анализе и доношење одлука које се траже од вишег руководства. Програм наглашава разумевање управљања као система; схваћена као што делује преко организације, сектора и културе.

Примарни циљ програма је оснаживање високих руководилаца, власнике бизниса, предузетници, истраживаче и способност да наставе да развијају своје професије кроз промовисање напредних теорије и праксе. Овај програм припрема кандидате за каријере у вишим нивоима руководећим позицијама подстицањем интелектуални допринос и практичну примену напредних теорије пословног.

Међународно искуство је од кључног значаја за извршне данашњег. ИСМ нуди кандидатима прилику да испуне своје захтеве степена кроз комбинацију семинара у једном или неколико наших локација и е-учење. Ова флексибилност омогућава ДБА студентима да стекну прави увид у пословне политике тих земаља и култура.

Кандидат Профил

Кандидати долазе из различитих професионалних средина, од успешних предузетника до Директора, дипломатама, консултаната и разних других професија. ДБА кандидати се придруже овом програму да продубе своју стручност, сарађују и мрежа са својим вршњацима и члановима факултета, и припремити се за комплексне анализе и доношење одлука које се траже од вишег руководства.

  • Образовни Позадина - Држите диплому или еквивалент од акредитоване институције основним и завршетка програма на нивоу мајстори
  • Радно искуство - Просек од осам година старијег искуства управљања, стабилан напредак у каријери са повећањем професионалне одговорности
  • Лангуагес - Снажан Разумевање говорног и писаног енглески је обавезан

Где

Поред својих Париз семинарима, програм нуди студентима могућност да корпоративних контакте и води академска студија у неким од најважнијих пословних престоницама светске са стратешким партнерствима ИСМ је: На Светог Јована Универзитета у Њујорку, Амити Универзитета у Њу Делхију, ХСМ Стручна спрема у Сао Паолу, и Фудан Универзитета у Шангају.

Међународни Комбинације

Њујорк, Њу Делхи, Сао Пауло, а Схангхаи програми представљају око 2,5 кредите недељно студија, са укупно 5 бодова могуће сваке сесије. Студенти имају прилику да присуствују једном од три, две недеље седнице, понуђене у Њујорку. Студенти такође могу да учествују у Њу Делхију, Сао Пауло, и Шангају програма.

Program taught in:
енглески језик

See 1 more programs offered by ISM - International School of Management »

Ovaj kurs je Комбинација Online и кампус студија
Start Date
Mart 2019
sept. 2019
Duration
4 - 6 Године
Fleksibilno vreme
Price
84,562 USD
64,016 ЕУР-за спонзорисање предузећа
By locations
By date
Start Date
Mart 2019
Application deadline
Start Date
sept. 2019
Application deadline
Start Date
sept. 2019
Application deadline