Read the Official Description

Извршни докторат из пословне администрације - ДБА је докторска који опскрбљује извршних органа и руководилаца у бизнису, држање МБА или ЕМБА. Тренинг створио Харвард Бусинесс Сцхоол, извршни ЦБА је интернационални успех јер омогућава кандидатима да изаберу истраживачке теме из проблема са којима се суочавају њихове организације и аугементе сидрење извршног ДБА на посао.

Извршни ДБА програми омогућавају менаџерима да се високи и значајно унапреде своје изгледе у каријери. ДБА тезе одвија баш као доктора наука, у смислу дисциплине, труд и допринос знању. Докторат из Бусиннесс Адмнистратион је еквивалент др према УС Департмент оф образовање и Националне фондације за науку. За разлику од др има за циљ основне обуке у редовне студенте, ДБА је дизајниран за професионалце у пословању.

Интернационалног универзитета у Тунису и Париз Ацадеми оф Манагемент Сциенце ово нуди докторске обуке као допуна професионалних вештина менаџера са академских квалификација. Носиоци ДБА извршне су посебно тражени од стране пословних школа и међународне извршни Институт обуку великих организација, а понекад и средње тражити високо квалификованих наставника.

Program taught in:
француски
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
sept. 2019
Duration
Tražite informacije
Redovne studije
By locations
By date
Start Date
sept. 2019
Application deadline

sept. 2019

Location
Application deadline
End Date