Read the Official Description

О ПРОГРАМУ

КСУ Доктор пословне администрације (ДБА) програм је иновативан докторски програм дизајниран да припреми високо искусних професионалаца за наставу и истраживачке позиције на ААЦСБ акредитованих пословних школа или за напредне истраживачке позиције у влади, консултантске или индустрији. КСУ ДБА програм комбинује ригор традиционалног докторског програма са интензивном учионичком студијом која омогућава пуно уроњање у најсавременије академске истраживачке садржаје и методе, заједно са моделом менторства у европском стилу који подржава студента у самосталном, оригиналном истраживању.

Ми препоручујемо да присуствујете информативној сесији пре него што се пријавите на КСУ ДБА програм. Материјал који се пружа током ових сесија, као и способност састајања и интеракције са програмским факултетом и руководством омогућит ће вам доношење боље информиране одлуке.

ЗАХТЕВИ ЗА ПРИЈЕМ

 • Онлине Дипломирани Апплицатион - Постоји неповратна накнада од 100 УСД.
 • Транскрипти - Оффициал транскрипти из сваког Колеџа и / или Универзитета сте присуствовали. Мора бити у запечаћеном коверту од институције или директно послати електронски из институције.
 • Цовер Леттер - (Може се отпремити у онлине апликацију) Молимо вас да не пошаљете своје дописно писмо.
 • Настави - (Може се отпремити у онлине апликацију) Молимо вас да не пошаљете вашу наставу.
 • Лична и професионална изјава о интересу - (Може се пренети у онлине апликацију) Молимо вас да не пошаљете вашу изјаву.
 • Писма Препоруке - Писма треба да буду на ауторском заглављу и поднесене електронским путем. Молимо вас да не пошаљете ваша писма. НЕ УПОТРЕБЉИТЕ ОПЦИЈЕ ПРЕПОРУКА У оквиру ОНЛИНЕ АПЛИКАЦИЈЕ.
 • Напомене:
  • 1. Посјетите нашу веб страницу за детаљне информације о четири корака процеса пријема.
  • 2.. Вашу пријаву, наставак, допис са писмом, транскрипта, лична изјава о заинтересованости и два писма препоруке ће прегледати комисија за пријем, и ако је успјешно, биће вам позвани путем е-поште да бисте наставили на 2. корак, истраживачку радионицу. Ако нисте квалификовани да наставите на 2. корак, бићете обавештени.
  • 3. Ни ГМАТ нити ГРЕ није потребно.
Program taught in:
енглески језик

See 2 more programs offered by Kennesaw State University »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
Jun 2019
Duration
3 Године
Redovne studije
Price
290 USD
By locations
By date
Start Date
Jun 2019
End Date
Maj 31, 2022
Application deadline

Jun 2019

Location
Application deadline
End Date
Maj 31, 2022