Read the Official Description

Доктор пословних администрација (ДБА) је професионални докторат који студентима пружа прилику да проуче свеобухватни курикулум у напредној пословној администрацији са јаким фокусом на брендирање и предузетништво. Идеалан је препарат оних који желе да воде сопствени бизнис или да преузму водећу улогу у јавном или приватном сектору. Докторат је доделио Ецоле Супериеуре де Гестион, који је део Париске дипломске школе менаџмента, једне од најбољих пословних школа у Француској.


За кога је ДБА


Програм ДБА је усмерен на студенте који су већ стекли магистарске студије у области пословања или сродним областима и који желе да се издвоје додатно добивањем специјалистичке докторске квалификације.


Које су користи од добивања ДБА


Само елита у било којој области стекла је докторат. Завршетак овог курса ће вам омогућити да потенцијалним послодавцима демонстрирате да сте лидер у својој области и да су способни креативног и оригиналног размишљања.

Програмски програм


Наставни план и програм за докторске студије укључује сљедеће курсеве:


• Дизајн брендирања и стратегија
• Управљање брандовима и луксузни брендови
• Предузетништво и управљање малим предузећима
• Предузетништво: Покретање нових подухвата
• Међународно предузетништво
• Онлине предузетништво
• Истраживачке методе
• Докторски симпозијум


Првих шест курсева се предаје у првој години, а преостала два на почетку друге године. Студенти ће провести остатак друге године радити на својој тези под надзором свог докторског супервизора. Курс је обично трајан од три године, али студенти могу поднети своју тезу кад год по завршетку друге године.

Програм структура

Сваки предмет траје осам недеља. Предавана компонента курса организована је као серија онлине семинара. Прије сваког семинара, студенти ће добити неколико кратких радова или изводе књига за читање и преглед. Током семинара они ће моћи да разговарају о њима са туторима и колегама ученицима. Оцена ће бити заснована на квалитету доприноса ученика за задатке сарадње и групне дискусије.


Можете очекивати да проведете отприлике 12 - 15 сати недељно током рада на курсу. Биће на мрежи онлине семинар који траје три сата сваке недеље. Ово ће бити забележено како би се студентима који нису у могућности да присуствују док се семинар одвија. Студенти могу очекивати да проводе најмање 5-6 сати онлине сваке недеље, доприносећи дискусијама на форуму и читањем онлине материјала.

Улаз квалификације


Ви већ требате имати магистарску диплому из области пословања или сродне области. Кандидати са магистарским студијама на другим подручјима могу бити примљени ако имају и знатно искуство управљања.


Проспект каријере

ДБА ће вас припремити за награђивану каријеру високих нивоа у различитим областима, укључујући извршни менаџмент, менаџмент бренда, маркетинг и маркетинг, консултантске услуге, образовање или истраживање.

Program taught in:
енглески језик
Ovaj kurs je Online студије, Campus based
Start Date
avg. 2019
Duration
3 Године
Fleksibilno vreme
Redovne studije
Price
5,200 GBP
ГБП3000.00 / годишње за учење на даљину
By locations
By date