Read the Official Description

Истраживачке теме за ову др веома разноврсни али могу укључити микроталасну обраду, третман отпадних вода, стаклене баште, уклањање загађивача у води и земљишту као и многе друге аспекте.

Овај курс захтева 2: 1 или међународног еквивалента и / или магистратуру на нивоу заслугама или изнад у релевантног субјекта и један ниво ИЕЛТС 6.0 (5.5 у сваком елементу). Обично се заврши у периоду од око три године.

Постројења

Постоје обимни лабораторије са опремом из клупе до пилот постројења скали. Ми смо једна од ретких универзитета у Великој Британији са приступом масовне спектроскопије, скенирање електронске микроскопије и атомске микроскопије и "виртуелног" пакета, где можете да изгради и оптимизовао свој комплетан прераду.

Постдипломци имају приступ истраживачким установама, укључујући низ опреме, на пример:

  • укупног органског угљеника
  • јака киселина варење стена
  • истраживачке тест ригс - вишефазна проток
  • дроп тубе КОТЛАРНИЦА
  • токови у цеви риг
  • микроталасна центар

Истраживање подршка

Подршка студентима постдипломских истраживања координира се преко Канцеларије за истраживање факултета. Сваки докторат ће имати главног академског супервизора и најмање једног додатног супервизора.

Редовни неформални састанци надзор, обично једном месечно, одржаће се са једним или оба ваших супервизора. Такође нудимо академске последипломске савјетнике и ученик ПГР понављања који су на располагању ако имате питање о процедурама које се односе на истраживачке студије су забринути за своју напретку или објектима на располагању.

Сви студенти докторских су уписани на Факултету инжењерских програма обуке, ово је структуриран програм обуке цртежа на формалне спољних оквира, као што су заједничке Скиллс изјаве, истраживање развоја оквир (РДФ), и терање истраживање савет.

Вијеће за инжењеринг и науке истраживања (ЕПСРЦ) је препознао наш програм факултета као сектора водећи стандард постдипломске развоја истраживања и обуку.

Факултет има одличне везе са индустријом и да ће осигурати да развијете преносиве вештине које ће бити од користи у различитим каријере. Такође ћете имати приступ истраживач Програма за развој факултету је.

Услови за упис

  • Захтеви за учешће: 2.1 (или међународни еквивалент) и / или мајстори на нивоу заслуга или изнад у релевантном предмету
  • ИЕЛТС: 6,0 (не мање од 5,5 у сваком елементу)
Program taught in:
енглески језик

See 11 more programs offered by The University of Nottingham - Faculty of Engineering »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
okt. 2019
dec. 2019
Duration
3 Године
Redovne studije
Price
4,350 GBP
УК / ЕУ износи 4.300 фунти; Међународне таксе: 21.060 £
By locations
By date
Start Date
okt. 2019
Application deadline
Start Date
dec. 2019
Application deadline
Start Date
feb. 2020
Application deadline
Start Date
apr. 2020
Application deadline
Start Date
Jun 2020
Application deadline