Pročitajte zvanični opis

Ви сте искусан, успјешан Виши стручни, виши менаџер или Извршни директор. Имате МБА или сличне квалификације. Осећате да вам је потребно дубље разумевање питања сте се суочавају и више систематски начин истражује опције и могућности. Осећате да само изађе и узимање времена, и стављање питања се суочавате у ширем контексту теоријског знања, моћи ћете да развије врсте пробој решења које тражите. Ви сте одушевљени о личној, професионалног и организационог развоја и мотивисани да допринесу управљања размишљања и праксе, истраживање и развој нових начина ствари раде.

ДБА Међународни програм је уклопљен програма учења посебно прилагођен за оне који не могу ставити своје каријере на чекање. Слобода и флексибилност овог програма ће вам омогућити да уравнотеже захтеве вашег каријери и приватном животу, док развија своје вештине и способности кроз значајно проучавање оригиналног истраживања у циљу побољшања практичне доношење одлука, као и повећање разумевање организационог и пословног живота .

Доктор оф Бусинесс Администратион (ЦБА) је степен за управљање практиканта и, док учешће није услов, наставио у организацији је важно за вођење теоријска и методолошка садржај својих ДБА студија у практичном контексту. ДБА је фокусирана на развој научне ставове, не само комплетирање истраживачки пројекат. Ригорозна примена истраживачких метода у оквиру теоријског оквира, је вештина која ће вам послужити током своје каријере.

Програм је подељен у четири фазе. У првој фази, од вас ће бити изазов да развије свој сопствени идентитет и визију као истраживач. Оно што мотивише? Какве проблеме вас фасцинира? Друга фаза се фокусира на развој своје вештине као истраживач. Трећа фаза је фокусиран на интеграцију. Да ли сте у стању да уједини своју визију и мотивацију са својим знањем и интелектуалним капацитетима? Посљедња фаза је теза истраживање и писање фаза. Кроз вашег истраживања, ви ћете моћи да конкуришу и интернализује учење прве три фазе, као и контекст га.

Критеријуми

За упис на овај програм, кандидати ће бити у обавези да:


• држите МБА, мастер или квалификације у релевантној области, и

• имати најмање пет година радног искуства постдипломски

• бити у професионалном својству са значајним одговорности или

• бити у улози вишег руководства или

• бити генерални директор / главни извршни директор малих до средњих предузећа или бити у радно место;

• да се спроводи, или су водила, значајан каријеру у професионалним или пословним областима које спадају у оквиру истраживачких интереса Схеффиелд Бусинесс Сцхоол и факултета Бусинесс Сцхоол Холандије, и

• дисплеј доказ потенцијала да уради докторском нивоу посао, па су писани и усмени одлично знање енглеског језика. За не-којима је енглески матерњи, потребна минимална ТОЕФЛ знак 580 на тесту на бази папира или 237 на компјутеризованој тесту или 91 на тесту интернет заснован, односно 6,5 на ИЕЛТС стандард.

У изузетним околностима, може се размотрити кандидатима без господара дипломом ко:

• одржи добар први степен у релевантном дисциплине;

• имају изузетну радно искуство што се види по стручног усавршавања;

• могу да демонстрирају наставак образовања и професионалног развоја од дипломирања.

Jezik održavanja programa:
енглески језик
Ovaj kurs je Комбинација Online и кампус студија
Start Date
sept. 2019
feb. 2020
Duration
Tražite informacije
Fleksibilno vreme
Price
25,750 EUR
(1 год 7725 евра, 2. година 7725 евра, 3. година 5150 евра, 4. година 5150 евра)
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
sept. 2019
Krajnji rok za prijavu
Start Date
feb. 2020
Krajnji rok za prijavu
Start Date
feb. 2020
Krajnji rok za prijavu
Start Date
feb. 2020
Krajnji rok za prijavu

sept. 2019

Location
Krajnji rok za prijavu
End Date

feb. 2020