Read the Official Description

доктор филозофије

Преглед курса

Доктор филозофије (др) је комплетан, самосталан степен који је међународно призната докторат. Намењен је за студенте да развијају напредне вештине у спровођењу независног и одрживог истраживања. Теза треба да покаже критичну примену стручног знања и да независно допринос знања у области истраживања.

Курс је јединствен по томе што је достављена у року од Цхристиан оквиру образовања АВОНДАЛЕ је. Студенти доктор филозофије степена ће развити вештине критичког размишљања, етички стипендију, и ставове који воде личну и колективну ангажовања.

Циљ доктор филозофије степена је ментор независну способност учења код ученика за континуирани професионални развој кроз стицање потребних знања, укључујући преносивих вјештина, техника истраживања и њихове примене.

Истраживања специјализације може бити у области образовања, уметности, неге, Министарство и теологије.

Шифра предмета

5001

Наравно Трајање

Три до четири године пуним радним временом

Студија режим

Он-Цампус или образовање на даљину

Акредитација

Доктор Филозофски степени, наравно, само акредитовани од Авондале Цоллеге оф Хигхер Едуцатион у смислу нивоа 10 у оквиром квалификација Аустралије. Курс је национално регистрован са високом стручном спремом квалитет и стандарде агенције.

Авондале нуди докторат као заједнички датих степена са Цхарлес Стурт Университи, Тхе Авондале степени одржава се у високо мишљење.

Program taught in:
енглески језик
Ovaj kurs je Online студије, Campus based
Start Date
Mart 2019
avg. 2019
Duration
3 - 4 Године
Fleksibilno vreme
Redovne studije
Price
- $ 15,392 / годишње за аустралијски и новозеландски студената, $ 20,928 за стране студенте
By locations
By date
Start Date
avg. 2019
Application deadline
Start Date
Mart 2019
Application deadline

Mart 2019

avg. 2019