Pročitajte zvanični opis

Доктор филозофије (др) мора бити значајан оригинално истраживање. Током степена кандидат ће се даље развијају своје стручно знање и имају велико методолошка капацитет. У зависности од струке, степен кулминира у теза са 80.000 речи. Доктор филозофије је међународно признати истраживачки степен и пут ка академској или истраживачке каријере.

Сваки факултет нуди доктор филозофије степена.

Бонд ПОСЛОВНА ШКОЛА

УСЛОВИ ЗА УПИС
Подносиоци захтева захтевају минималну први или горњи друга класа додипломски Суде степен (једнак најмање просечне оцене од 80%), Мастер (судије) степен, мастер по Истраживање степена, и / или одговарајуће демонстрацију истраживачких капацитета.

Мастерс курсу степени обично не задовољавају академске услове за директан улазак у докторским студијама, међутим, може се сматрати адекватно завршена теза компонента. Докторске студенти ће бити примљен као једини пуним радним временом и очекује да уче на-кампусу током њиховог кандидатуру.

ОПИС ПРОГРАМА
Доктор филозофије развија независних истраживачких способности и способност да се односе на одређену истраживачка тема у широком оквиру знања. Програм ставља велики нагласак на независну истрагу, потпуног разумевања домена специфичног знања, стручности у методологији истраживања и способност да комуницира резултате истраживања.

програмске структуре
Докторске кандидата се може тражити да успешно заврше три методологије истраживања предмета, укључујући и квалитативне и квантитативне анализе, у првој години кандидатуре. Потврда процеса кандидатуре јавља на крају прве године упис за процену напретка и погодност да настави у степену.

Дисертација треба да буде главни, знатно оригинална, теоријски или емпиријска студија о проблему који се односи на студента области специјализације. Бонд Пословна школа очекује студентима да блиско сарађују са особљем и бити изложен истраживачких активности особља и других студената. Не би било необично за студента и супервизора да буде ко-аутора у публикацијама које проистичу из дисертације ученика.

Сваки студент ће надгледати најмање две квалификованог академског особља. Бонд Пословна школа је одговоран за одобравање приједлога дисертацију ученика пре процеса испитивања.

стручне компетенције
Доктор филозофије ће вам пружити истраживачких вештина за академске каријере у универзитетском сектору или за улоге у истраживачким интензивно организација.

Фацулти оф Хеалтх Сциенцес и медицина

УСЛОВИ ЗА УПИС
Минимални услови за овај програм је Универзитет бацхелор са судијама (Фирст Цласс или 2А) или истраживања магистрирао у релевантном дисциплине, уз доказ способности за обављање надгледана истраживања; или квалификација или комбинација квалификација сматра да је еквивалент од стране Комитета факултета истраживања.

ОПИС ПРОГРАМА
Доктор филозофије доступан на Факултету здравствених наука и медицине, је програм значајног оригиналном истраживању. Током степена кандидат ће се даље развијају своје стручно знање у области, и постао веома вешт са дубоким методолошки капацитета. У зависности од струке, степен кулминира у коначном писменом тезе. Доктор филозофије је међународно признати истраживачки степен и пут ка академској или истраживачке каријере.

Доктор филозофије вам да предузме надзором истраживачке студије у једном или више Факултета здравствених наука и медицина истраживачких подручја и група.

Потенцијална подручја за истраживање могућности укључују:

 • АНАТОМИЈА
 • Заснованих на пракси
 • Исхрана и Дијететика
 • Генетика
 • Здравствених радника Образовање
 • Имунологија
 • аутохтоне Здравље
 • медицинска етика
 • Медицинска истраживања
 • неурознаност
 • Физиологија / Фармакологија
 • Физиотерапија
 • Zdravstvo
 • Спорт и вежба Наука
 • спортски менаџмент
 • Матичне ћелије
 • урологија

студенти истраживања Универзитета веза имају приступ експертизе наших међународно објављених академици, као и стате-оф-тхе-арт објеката.

ИНФОРМАЦИЈЕ за будуће студенте
Пре него што тражи да се пријаве, потенцијални студенти докторских мора тражити у контакт са потенцијалним супервизора. Пријаве ће се сматрати само за упис у којој надзорник је доступан. Предложени истраживање мора уклопити у стратешком планом истраживања Факултета и унутар подручја факултета стручности. Када потенцијални супервизор је потиче, следеће информације су потребне како би апликације које се оцењују:

 • Детаљан предлог теза.
 • Университи академске транскрипата за све студије, до сада (основних и постдипломских). Ако већ није на енглеском језику, ови документи морају бити преведени и оверен од стране превођење тела.
 • Универзитет скала оцењивања по потреби - за скала оцењивања могу се наћи на полеђини академске транскрипта универзитета.
 • Потврда о завршетку (Степен / диплома) је потребно да транскрипт не указује на то да је степен је награђен / поверени. Оба оверене преведени и преведени копије оба транскрипта и сертификат о завршеној треба да се обезбеди.
 • Резиме детаља досадашњи рад и историју студија.
 • (Ће бити потребно најмање једног спољног референце осим Бонд Университи) две писмене препоруке које би требало да покрије способности, кључне личне особине и способности кандидата.
 • Страни студенти претходно вођен на неком другом језику осим енглеског је обавезан да обезбеди сертификоване преведене и непреведене копије оба транскрипта и сертификат од завршетка.
 • Апликанти чије претходна студија није завршен у некој од земаља наведених у којима се сматра први језик енглески, морају да омогуће документоване доказе о потребног нивоа знања на енглеском језику.
 • Предлог буџета за све истраживачке залихе. Буџет шаблон је доступан преко емаил-хсмресеарцх@бонд.еду.ау

стручне компетенције

Доктор филозофије пружа истраживачке стручности, као и преносивих вештина које ће вас припремити и за академске и извршне каријере у академским круговима, истраживања и индустрије.

Дипломци на овом нивоу ће имати стручњака, специјализоване когнитивни, стручних и научних знања у дисциплини области да самостално и систематски генерише оригинално знање и разумевање да направи значајан допринос дисциплини или области професионалне праксе.

ПРАВНИ ФАКУЛТЕТ

УСЛОВИ ЗА УПИС
Кандидати морају имати степен мастера права, или дипломирани правник или докторирао са почасти просек од најмање 75 процената или еквивалентне разреду негде другде.

Улаз је на основу одобреног предлога истраживања и доступности одговарајуће надзора. Поред наведених услова, кандидати за докторат мора да задовољи декана који имају академске, истраживачке и писања способности да произведу велики тезу да представља значајан допринос у изложбени, знања или разумевања области студија у питању.

програмске структуре
Доктор Филозофски програма је истраживање виши степен додељује за значајан теза, или за објављених радова, то је значајан допринос знања и разумевања са аспекта закона. Др ће приказати способност ученика да спроведе независно истраживање на одговарајућем нивоу. Докторанти дужни су да поднесу за спољашњег прегледа писмени истраживање теза између 70.000 и 100.000 речи.

ФАКУЛТЕТ ЗА Социети & ДЕСИГН

УСЛОВИ ЗА УПИС
Минимални услов за упис је:

 • Од четири године (осам семестара) почасти степен - прве класе или 2А; или
 • Једно истраживање магистрирао; или
 • Објашњење или комбинација квалификација сматра се да еквивалентна горе од више степене комитета за истраживање

Кандидати који су завршили више од девет месеци диплому истраживањем и који испуњавају услове за пријем у др кандидатуру могу појавити да буде примљена у потврдио др кандидатуру. У успешних случајевима, др кандидатура ће се сматрати да су почели у време почетка степена истраживања мастер.

Потенцијални кандидати за које енглески није први језик мора бити у стању да покаже знање на енглеском језику као што је наведено од стране енглеских захтевима језика Универзитета.

Jezik održavanja programa:
енглески језик
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
Jan. 2020
Duration
208 Недеља
Redovne studije
Price
133,888 AUD
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Jan. 2020
Krajnji rok za prijavu

Jan. 2020