Opis:

Program јe namenjen istrazhivachima koјi zhele da se shkoluјu u oblasti nauke o oboјenim metalima. Vi ћete sprovoditi istrazhivanja u oblasti strukturnih i fizichkih karakteristika metalnih materiјala (termodinamichki, termofizichki, mehanichki, elektrofizichki itd.).

Program se pokreћe pod glavnim 22.06.01 “Inzhenjering materiјala” i nadgleda ga nachelnik odeljenja za oboјenu metalurgiјu, dr Alekei Solonin. Odeljenje јe kreiralo i uspeshno upravlja prvim master programom Rusiјe u oblasti digitalne fabrikatsiјe. Struchna oblast nauchnika јe metalurgiјa oboјenih metala, metalni kompozitni materiјali, problemi metalurshkog modeliranja.

Nastava se izvodi u potpunosti na engleskom јeziku.

U obrazovni protses su ukljucheni meђunarodni nauchnitsi i nastavnitsi: doktor hemiјskih nauka, shef Laboratoriјe za odvaјanje i predkontsentratsiјu NUST MISiS u hemiјskoј diјagnostitsi funktsionalnih materiјala i ekoloshkih obјekata Petr Fedotov; Dr, rukovodilats Laboratoriјe za biomeditsinske nanomateriјale Makim Abakumov; Doktor fizichkih i Mathematitsal Stsientses, shef nust MISiS Laboratoriјe fizichkim postuptsima, Akustichko-optichki i laserski Aparat za Tsantser diјagnostike i terapiјe Efim Khazanov.

Pored toga, kao deo programa akademske mobilnosti, postdiplomtsi ћe moћi da odlaze na praksu na јednom od partnerskih univerziteta, ukljuchuјuћi Univerzitet u Јohannesburgu, Univerzitet u Rimu Tor Vergata i Univerzitet u Kopenhagenu.

Svakom meђunarodnom postdiplomtsu koјi јe primljen u NUST MISiS biћe omoguћeno da uchestvuјe na konkursu za radno mesto istrazhivacha-inzhenjera u јednoј od vodeћih laboratoriјa Univerziteta. Pobednitsi takmichenja ћe biti u moguћnosti da sprovode istrazhivanja, vode istrazhivachki rad meђunarodnih magistara i pripremaјu metodoloshke materiјale. Obavezni јe obavezni nauchni chlanak obјavljen u naјmanje јednom kvartalnom chasopisu.

Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 1 programa koje nudi National University of Science and Technology MISIS »

Ласт упдатед Jul 4, 2019
Ovaj kurs je Na kampusu
Duration
4 Године
Redovne studije
Price
4,800 USD
годишње
Prema lokacijama
Prema datumu
End Date
Jun 30, 2023
Krajnji rok za prijavu
Location
Krajnji rok za prijavu
End Date
Jun 30, 2023