Filter
PhD
Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Uporedite 2 PhD programa Civilno vazduhoplovstvo

Докторат је највиши степен који можете постићи у одређеном предмету. У зависности од ваше позадине, може трајати између четири и седам година да се заврши, док одређени субјекти узимају још дуже.

Прецизније, шта је докторат цивилног ваздухопловства? Овај степен има за циљ да вас ојача когнитивним вештинама истраживања како би унапредили област авијације. У оквиру ове области налазе се неколико потпоља, укључујући операције, ваздухопловну сигурност, људске факторе и интердисциплинарне. Због техничке природе ових потпоља, ваздухопловни доктор захтева више посла од већине, са обавезним курсом обично два или више курсева по термину. Ваше истраживање и рад на предмету ће пажљиво пратити савјетник, који ће вам помоћи да доведете на тему тезе.

Током овог докторског програма, можете научити вештине корисне за свакодневни живот. То укључује организацију, посебну свест и одлучност. Са овим вјештинама можете уштедјети вријеме, бити свјеснији потенцијалних судара и имати и енергију и дискусију за рјешавање сложених проблема.

Буџетирање за докторат захтева познавање врсте финансијске помоћи коју можете зарадити. С обзиром да овај степен захтева стално радно време, можда је немогуће запослити истовремено. Стипендија или стипендија могу помоћи да се покрију трошкови књиге, школарине и друге таксе.

Са докторатом сте високо квалификовани и упознати са многим пословима у ваздухопловству. Уобичајено је наставити истраживање након завршетка докторских студија, било као дио истраживачког и развојног тима или унутар академске заједнице. Неки називи посла у индустрији које можете претраживати укључују координатор операција аеродрома, менаџер пројекта за ваздухопловство, виши инжењер и особље грађевинске инжињерије. Зарање доктора може такође бити корисно за зараду у унапређењу или повећању у вашем тренутном послу.

Постоји много школа које нуде докторат из области цивилног ваздухопловства, тако да можете смањити своју претрагу тако што ћете узети у обзир које су факторе најбитније за вас. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više Pročitajte manje
Other options within this field of study:

2 Results in Civilno vazduhoplovstvo

Embry-Riddle Aeronautical University Asia

... [+]

О Пх.Д. у ваздухопловству

Мисија проф у ваздухопловству програма је да се произведе изванредне науцнике за каријере у области истраживања и наставе у области авијације. На Ембри-Риддле, др у ваздухопловству ученици учествују у ригорозан, истраживачки погон програма који их гура у њиховом највећим потенцијалом. Ово се постиже фокусира на програм образовне циљеве. Су:

... [-]
Сингапур Singapore
August 2019
Fleksibilno vreme
Комбинација Online и кампус студија
Pročitajte više na srpskom
Singapore Aviation Academy

Докторску у ваздухопловству је дизајниран да вас припреми са когнитивним истраживачких вештина потребних за решавање акутних проблема са којима се суочава области ваздухо ... [+]

Доктор ваздухопловства (који су заједно организовали са Ембри-Риддле Аеронаутицал Университи, САД)

Преглед програма

Тхе Доктор ваздухопловству је дизајниран да вас припреми са когнитивним истраживачких вештина потребних за решавање акутних проблема са којима се суочава области ваздухопловства и напретка ове области. Кроз докторске студије, добићете прилику да наставе дисциплину на различите, интелектуално свестран и мултидисциплинарног окружењу.... [-]

Сингапур Singapore Singapore Online
August 2019
Redovne studije
3 - 7 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom