54 Doktorske studije Programi u Elektrotehnika 2024

Doktorske studije Programi u Elektrotehnika 2024Filter
    • Orlando, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    3 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Докторски програм из оптике и фотонике пружа најквалитетније образовање из области оптичких наука и инжењеринга, омогућавајући студентима да спроводе научна, фундаментална и примењена истраживања, а истовремено помаже у развоју индустрије на Флориди и у земљи засноване на технологији.

    • Abu Dhabi, Уједињени Арапски Емирати

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Доктор филозофије инжењерства (доктор инжењерства) се додјељује кандидатима који успјешно заврше предавања и истраживачке компоненте програма. Студенти су обавезни да заврше програм напредних курсева из инжењеринга.

    • Belfast, Уједињено Краљевство

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    3 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Школа за електронику, електротехнику и рачунарство (ЕЕЕЦС) има за циљ да унапреди начин на који користимо технологију у комуникацији, науци о подацима, рачунарским системима, сајбер безбедности, енергетској електроници, интелигентној контроли и многим сродним областима.

    • Honolulu, Сједињене Америчке Државе
    • Online USA

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Програм електротехнике (Д.Сц.) Дизајниран је за унапређење професионалног развоја искусних инжењера електротехнике и професионалаца у електричној арени проширивањем њихових електричних знања и опремом широким истраживачким и процесним вештинама електричне енергије, омогућавајући им да дају кључни допринос лидерству у њиховим одабраним областима.

    • Hangzhou, Народна република Кина

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Техничка школа је посвећена померању граница истраживања у примењеним наукама и развоју нових технологија које могу унапредити људско благостање и одрживост животне средине. Факултет техничких наука Пх.Д. ин Елецтрониц Сциенце анд Тецхнологи програм обучава студенте докторских студија у најсавременијим интердисциплинарним истраживањима и технологији и активно регрутује врхунске таленте из целог света.

    • Auburn, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    6 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Електротехничко и рачунарско инжењерство нуди постдипломске програме наставе и истраживања који воде до степена доктора филозофије. Нуде се упутства и доступни су истраживачки капацитети за подршку постдипломским студијама у системима управљања и роботике, дигиталној обради сигнала и комуникацијама, бежичном инжењерингу, моделирању и анализи електромагнетике, микроелектроници и микроелектромеханичким системима (МЕМС), магнетној резонанци (МРИ), електроенергетским системима , дигитални системи и рачунарски инжењеринг. Поред тога, могу се прилагодити и индивидуализовани програми који прелазе традиционалне границе инжењерства, математике и наука.

    • Palaiseau, Француска

    Redovne studije

    5 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Ph.D. numera je petogodišnji integrisani Master i Ph.D. program koji ima za cilj visoko potencijalne studente koji sa master nivoa znaju da žele da se posvete naučnom doktoratu. Staza nudi učenicima selektivan i personalizovan nastavni program, periode obuke u laboratorijama i mogućnost da se postepeno fokusiraju na svoj predmet teza. Ovaj Pathway pruža odskočnu dasku za hvatanje u koštac sa budućim naučnim izazovima u istraživačkim i razvojnim centrima kompanija i velikih univerziteta. Studenti mogu da biraju između širokog spektra istraživačkih oblasti kao što su Računarske nauke; Data & Artificial Intelligence; Napredni materijali; Životne nauke; Chemistry & Interfaces; Elektrotehnika; Fizika; Matematika, mehanika itd.

    • Stillwater, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Докторат из електротехнике на ОСУ је дизајниран за студенте који желе да се баве истраживањем као занимање у индустријским или владиним лабораторијама, или за оне који желе да имају академску каријеру која наглашава наставу и/или истраживање.

    • Storrs, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Електронски системи манипулишу електричним струјама користећи уређаје као што су транзистори, диоде и интегрисана кола. Ове компоненте контролишу или појачавају ток струје и претварају га из једног облика у други.

    • 135號, Tajvan

    Redovne studije

    8 semestra

    Na kampusu

    Engleski

    Yuan Ze University nudi Doktor inženjerskih programa pod College of Engineering, College of Informatika i College of Electrical Engineering

    • Fargo, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    3 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Одељење за електротехнику и рачунарско инжењерство нуди дипломске програме у одабраним специјалним областима које воде до магистарских, магистарских и докторских студија. у електротехничком и рачунарском инжењерству.

    • Aglantzia, Кипар

    Redovne studije

    8 semestra

    Na kampusu

    Elektrotehnika i računarski inženjering (ECE) je ključna disciplina, u srcu tehnološke granice. Bavi se projektovanjem i analizom električnih, magnetnih i optičkih uređaja, te obradom, kontrolom i prenošenjem informacija i energije. Alati koji se koriste u elektrotehnici i računarstvu uključuju električne, elektromagnetne i optičke pojave, teoriju sistema i računarski hardver i softver. Disciplina se može podeliti u oblasti elektrotehnike i računarskog inženjerstva.

    • Greensboro, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Докторски програм из електротехнике нуди следеће четири смера: Рачунарско инжењерство, Комуникације и обрада сигнала, Електронски и оптички материјали и уређаји и Енергетски системи и управљање. Наши акредитовани електротехнички и рачунарски инжењерски програми пружају студентима прилику да остваре каријере које су саставни део нашег модерног свакодневног живота, пружајући вештине за унапређење друштва и стварајући могућности за развој пословања широм света. Наш изванредни факултет наставља да истражује нове путеве за преношење инжењерских вештина док трага за истраживачким могућностима да прошире своје знање о практичним применама концепата електричног и рачунарског инжењерства. Заједно, факултет, особље и студенти су изградили репутацију за добре инжењерске праксе и значајан допринос у индустрији, влади и приватном сектору.

    • Rochester, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    3 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Ово су узбудљива времена у електротехничком и рачунарском инжењерству. Човечанство је усред револуције која је започела искоришћавањем електричне енергије и еволуирала до данашњег свеприсутног приступа и употребе информација. Електротехнички и рачунарски инжењеринг заузимају водећу улогу у покретању ове револуције. Електротехничко и рачунарско инжењерство пружа уређаје и методе за прикупљање, обраду, комуникацију и чување информација. Ова поља инжењерства такође доприносе основној технологији за решавање најнужнијих проблема нашег друштва као еволуција ка електрификацији инфраструктуре за решавање еколошких изазова. Истраживачи у електротехничком и рачунарском инжењерству пружили су напредак као што су бежични приступ Интернету, супербрза комуникација широм света, контролни системи који доводе човека до Месеца, преносни рачунарски уређаји, самовозећа возила, роботика, паметна мрежа из обновљивих извора енергије, и још много више.

    • Richardson, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Тхе Пх.Д. у програму телекомуникационог инжењерства нуди интензивну припрему у дизајну, програмирању, теорији и апликацијама. Обука је предвиђена за академски оријентисане студенте и студенте са професионалним циљевима у пословним, индустријским и владиним занимањима која захтевају напредно знање о телекомуникацијама, теорији мрежа и технологији.