91 Doktorske studije Programi u Хонгконг for 2024

Doktorske studije Programi u Хонгконг for 2024Filter
    • Kowloon Tong, Хонгконг

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    ХКБУ Сцхоол оф Бусинесс нуди четворогодишњи редовни докторски програм у 5 главних дисциплина, укључујући рачуноводство и право, економију, финансије и науке одлучивања, менаџмент и маркетинг. Комбинујући академску строгост са одлучно међународним приступом, програм има за циљ оспособљавање ученика за професоре.

    • Kowloon, Хонгконг

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    3 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Ознака водећег докторског програма у свету није само истраживање које генерише, већ и степен у којем пружа дипломцима изузетне могућности за каријеру. SHTM припрема студенте за лидерске позиције у изабраној каријери нудећи прву професионалну диплому из Д.ХТМ-а у свету. Програм Д.ХТМ је дизајниран за академске раднике, виши руководиоци у индустрији и виши кадар у владиним и невладиним организацијама за угоститељство и туризам. Од свог оснивања 2007. године, програм привлачи низ професионалаца заинтересованих за повећање каријере, од искусних практичара и представника владе до академика. Његов специфични азијски фокус, јединствена комбинација предмета и истраживања и флексибилни шаблон испоруке омогућавају стручњацима у индустрији да развијају своје вештине док остају у радној снази.

    • Hung Hom, Хонгконг

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    3 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Политехнички универзитет у Хонг Конгу (ПолиУ Пресидентиал Пх.Д. Фелловсхип Сцхеме) тежи да буде иновативан универзитет светске класе са јаким осећајем друштвене одговорности, вођен својим мотом „Учити и примењивати се за добробит човечанства“ . Непоколебљива посвећеност универзитета изврсности је заслужила међународно признање, доследно рангиран међу 100 најбољих универзитета широм света. ПолиУ Пресидентиал Пх.Д. Фелловсхип Сцхеме (ПППФС) је престижна стипендија за пријем која подржава изузетне докторске студије. апликанти у остваривању својих истраживачких тежњи за побољшањем света. Обезбеђује максималну стипендију до УС$167,930, ослобађање од школарине, право место у дворани на годину дана и додатне бенефиције. Сви редовни др. апликанти ће се аутоматски разматрати за награду ПППФС, без потребе за подношењем посебне пријаве.

    • Hong Kong, Хонгконг

    Redovne studije

    3 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Savet za istraživačke grantove (RGC) HKSAR-a sada poziva prijave za" Hong Kong PhD Fellovship Scheme" 2023-2024. Studenti iz sveta će biti regrutovani da nastave doktorske studije u Hong Kongu. Šema će podržati studente odabrane kroz otvoreno takmičenje.

    • Hong Kong, Хонгконг

    Redovne studije

    3 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Стипендија обезбеђује годишњу стипендију од 319.200 ХК$ (отприлике 40.900 УС$) сваком добитнику до три године. ПолиУ се пење на 75. на КС Ворлд Университи Ранкинг 2021 и 45. у Лингвистици на КС Ворлд Университи Ранкинг по предметима 2020. Позивамо студенте са академском изврсношћу и заинтересовани су за спровођење најсавременијих истраживања у нашим истраживачким областима да се пријаве.

    • Ma Liu Shui, Хонгконг

    Redovne studije

    Na kampusu

    Engleski

    Сваки студент МПхил-а мора завршити најмање 4 постдипломска курса са укупно 12 јединица и мора се пријавити за релевантни истраживачки курс у сваком термину током свог студијског периода. Сваки студент МПХП је дужан да преда рад и положи усмену одбрану тезе за дипломски.

    • Hong Kong, Хонгконг

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Баптистички универзитет у Хонг Конгу (ХКБУ) позива кандидате из свих културних и етничких средина, са доказима о академској изврсности, истраживачким способностима и потенцијалима, као и добрим комуникацијским, међуљудским и лидерским способностима да се пријаве за редовне докторске студије у оквиру шеме докторских студија у Хонг Конгу. (ХКПФС). ХКПФС је основао Хонг Конг Ресеарцх Грантс Цоунцил (РГЦ) са циљем да привуче најбоље и најпаметније студенте из целог света да наставе своје докторске студије у Хонг Конгу.

    • Kowloon, Хонгконг

    Redovne studije

    3 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Успех истраживачке институције је у великој мјери захваљујући пружању и обуци младих научника. За пружање лидерства у развоју будућих научника у управљању угоститељством и туризмом, SHTM нуди истраживачке програме који воде ка докторанту. у хотелском и туристичком менаџменту. Доктор школе програм је дизајниран за оне који желе да своје истраживање базирају на теоријским увјерењима. Он нуди напредну обуку засновану на индивидуалним интересима и аспирацијама у каријери, омогућавајући студентима да развију способност да заврше значајна истраживања у одређеним областима. Истраживачку сарадњу између академског особља и студената охрабрује интелектуално окружење школе и подршка, а резултати се шире кроз научне публикације и конференцијске презентације. Критична маса глобално признатих истраживача, заједно са атрактивном стипендијом за студенте истраживања и јединственим окружењем "Еаст меетс Вест", чине наше високо конкурентне истраживачке програме веома успјешним. Многи наши доктори. Дипломанти сада служе као чланови факултета на универзитетима широм свијета.

    • Hung Hom, Хонгконг

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    3 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Политехнички универзитет у Хонг Конгу (ПолиУ) тежи да буде иновативан универзитет светске класе са јаким осећајем друштвене одговорности, вођен својим мотом „Учити и примењивати се за добробит човечанства“. Непоколебљива посвећеност Универзитета изврсности је заслужила међународно признање, доследно рангиран међу 100 најбољих универзитета широм света.

    • Ma Liu Shui, Хонгконг

    Redovne studije

    Na kampusu

    Engleski

    Од студената се тражи да заврше најмање 4 дипломска курса са укупно 12 јединица које је одобрио Одсек и да се региструју за релевантни истраживачки курс тезе сваког семестра током студија. Поред тога, потребан је истраживачки пројекат за који се предаје теза са положеном усменом одбраном за дипломирање.

    • Ma Liu Shui, Хонгконг

    Redovne studije

    Na kampusu

    Engleski

    Одсек за информациони инжењеринг тражи изванредне студенте истраживања који теже иновацијама великог утицаја и фундаменталним открићима у информационом инжењерингу. Наши професори су истраживачи светске класе. Наше лабораторије су добро опремљене. Наши курсеви покривају прве редове информационог инжењеринга. Студенти истражују различите теме у областима комуникација, умрежавања, обраде информација и безбедности. Обезбеђујемо окружење погодно за оригинална теоријска, експериментална и примењена истраживања у информационом инжењерингу.

    • Hong Kong, Хонгконг

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    3 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Тхе Пх.Д. у програму јавне политике пружа ригорозну обуку у истраживању јавне политике за академски изузетне студенте који желе наставити каријеру у истраживању и настави политике.

    • Tuen Mun, Хонгконг

    Redovne studije

    30 meseci

    Na kampusu

    Engleski

    Чланови факултета са међународним искуством на Одсеку за политичке науке имају квалитетну евиденцију публикација, а неки су признати као стручњаци у својим областима студија. Чланови факултета у Одељењу специјализовани су за широк спектар поддисциплина, као што су управљање и политика Хонг Конга и Кине, азијско-пацифички међународни односи, регионална и глобална политика. Посебне предности у инструкцији и надзору укључују управљање Хонг Конгом, кинеску реформску политику, регионализам, спортско-политичку повезаност, кинеску спољну и безбедносну политику, политику Корејског полуострва и демократизацију у Азији.

    • Hong Kong, Хонгконг

    Na kampusu

    Engleski

    • Hung Hom, Хонгконг

    Redovne studije

    3 godine

    Na kampusu

    Engleski

    The DFinTech Programme aims to educate top executives and business entrepreneurs who are interested in understanding the FinTech impacts on various industries. It has been designed to integrate academic study and management practice in a way which will form a significant part of an individual’s business career.