24 Doktorske studije Programi u Inženjering u oblasti prirodne sredine 2024

Doktorske studije Programi u Inženjering u oblasti prirodne sredine 2024Filter
    • Santiago de Compostela, Шпанија

    Redovne studije

    3 godine

    Na kampusu

    Španski, Galicijski

    Докторски програм из хемијског и еколошког инжењерства био је први од оних које је УСЦ понудио у области техничких учења, а признање о квалитету добио је на првом позиву Министарства у академској 2003/04, одржавајући га непрекидно током сви курсеви у којима је био на снази, такође добијајући нову ознаку Спомињање изврсности из академске 2011/12. године, године у којој је спроведена нова мера квалитета докторских програма.

    • Riga, Летонија

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Студенти у програму Инжењерство животне средине Riga Technical University имају прилике за студирање и најсавременија истраживања која имају непосредан утицај на друштво и која су на нексусу енергије, воде, паметних градова и животне средине, са нагласком на дуготрајном појам одрживости и отпорности.

    • Storrs, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Наша мисија је да обезбедимо најсавременије и мултидисциплинарно окружење за учење на додипломском и постдипломском нивоу. Нудимо разне дипломе, укључујући БС, Минор, МС, М.Енг. и Пх.Д. степена, и спроводимо врхунска истраживања у три кључне области: Загађење ваздуха и Атмосферски процеси; Судбина загађивача и опоравак ресурса и Хидрогеознаке и управљање водним ресурсима.

    • Aglantzia, Кипар

    Redovne studije

    8 semestra

    Na kampusu

    Cilj doktorskih programa Odeljenja za CEE je promocija naučnih istraživanja koja vode ka otkrivanju, učenju i inovacijama u skladu sa međunarodnim standardima izvrsnosti, u široj disciplini CEE, kao i u srodnim multidisciplinarnim i interdisciplinarnim oblastima.

    • Ostrava, Чешка Република

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    • Dallas, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Građevinsko i ekološko inženjerstvo (CEE) u SMU ima dugu tradiciju izvrsnosti u služenju ljudima i društvu. Danas nastavljamo ovu tradiciju razvijajući osnovne i primenjene tehnologije koje utiču na živote ljudi.

    • Ljubljana, Словенија

    Fleksibilno vreme

    4 godine

    Blended

    Engleski, Sinhala (Sinhalese)

    • Rapid City, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    • London, Уједињено Краљевство
    • Bologna, Италија

    Redovne studije

    24 meseci

    Učenje na daljinu

    Engleski

    У овом истраживачком програму студенти би требали имплементирати ажурирања свих аспеката инжењеринга заштите околиша, укључујући алате, технике и прописе. Такође би требало обухватити контролу квалитета ваздуха, канализацију и њену дистрибуцију, пречишћавање воде, изворе и ефекте загађивача отпада. Кандидати могу скренути пажњу на операције прикупљања и превоза чврстог отпада, санацију опасног отпада и процену утицаја на животну средину.

    • Newcastle upon Tyne, Уједињено Краљевство

    Na kampusu

    Engleski

    Инжењеринг животне средине користи научне и инжењерске принципе за процену и ублажавање загађења у корист здравља људи и животне средине. Инжењерство животне средине процењује и ублажава загађење у корист здравља људи и животне средине. Обједињује многе дисциплине. Радимо на одрживом обезбеђивању чистог ваздуха, земље и воде. Праћењем истраживања на Факултету инжењеринга, придружићете се успешној истраживачкој групи. Наш фокус је на еколошком нискоградњи. Наша мисија је да подстичемо, промовишемо и спроводимо истраживања међународног квалитета. Привлачимо висококвалитетне дипломце и истраживаче и обучавамо их према међународним стандардима.

    • Kaunas, Литванија

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Докторски програм из области Инжењеринга животне средине осмишљен је тако да студентима омогући да постану прворазредни интердисциплинарни истраживачи и стекну знања и вештине за успех у академској и неакадемској каријери. Студенти овог програма имају могућност стицања двоструке докторске титуле, због уговора са Универзитетом у Болоњи (Италија).

    • Aveiro, Португалија

    Na kampusu

    Engleski

    • Pretoria, Јужноафричка Република

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    • Hong Kong, Хонгконг

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    3 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Програм доктора филозофије (докторат) има за циљ развијање и јачање вештина студената у идентификовању кључних питања у вези са инжењерством заштите животне средине, у формулисању оригиналних истраживачких планова и методологија и у примени тих планова и методологија како би се добили резултати који су корисни за смањење загађења животне средине и унапређење очувања животне средине и одрживог развоја.

    • Washington, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Као једно од најбрже растућих поља у САД-у и земљама у развоју, нове методе и технологије појављују се у цивилном и окружењу. Студенти инжењерства за заштиту животне средине користе једну од највећих светских постројења за пречишћавање отпадних вода као лабораторију у стварном свету за побољшање квалитета воде реке Потомац и слива Цхесапеаке.