327 Doktorske studije Programi u Inženjerske studije 2024

Doktorske studije Programi u Inženjerske studije 2024Filter
    • Be'er Sheva, Израел
    • Sde Boker, Израел

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Тхе Пх.Д. Инжењерски програм који нуди Факултет техничких наука је осмишљен да пружи фундаментални приступ основним инжењерским принципима са нагласком на научним методама. Циљ курсева и истраживачких пројеката је да развију појединце способне за креативан рад у инжењерским наукама и областима специјализације у инжењерском истраживању и развоју или настави.

    • Orlando, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    3 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Докторски програм из оптике и фотонике пружа најквалитетније образовање из области оптичких наука и инжењеринга, омогућавајући студентима да спроводе научна, фундаментална и примењена истраживања, а истовремено помаже у развоју индустрије на Флориди и у земљи засноване на технологији.

    • Perth, Аустралија
    • Melbourne, Аустралија
    • + 2 more

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    36 meseci

    Na kampusu

    Engleski

    Дипломци доктора инжењерских наука (ДЕнг) моћи ће да дају оригиналан и значајан допринос развоју, примени и евалуацији стручног знања бавећи се практичним проблемима од показане важности за њихов контекст запошљавања и шири корпус инжењерских и техничких знања .

    • Belfast, Уједињено Краљевство

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    3 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Школа за електронику, електротехнику и рачунарство (ЕЕЕЦС) има за циљ да унапреди начин на који користимо технологију у комуникацији, науци о подацима, рачунарским системима, сајбер безбедности, енергетској електроници, интелигентној контроли и многим сродним областима.

    • Jerusalem, Израел

    Redovne studije

    5 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Биоинжењеринг је мултидисциплинарна област која спаја знање из биологије, физике, хемије и инжењерства како би створила најсавременије алате за проучавање биологије или медицинске праксе. Ово брзо растуће поље пружа нови ниво разумевања биолошких система, у распону од молекуларне скале до целих организама, применом аналитичких и експерименталних приступа заснованих на инжењерству.

    • Hung Hom, Хонгконг

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    3 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Политехнички универзитет у Хонг Конгу (ПолиУ) тежи да буде иновативан универзитет светске класе са јаким осећајем друштвене одговорности, вођен својим мотом „Учити и примењивати се за добробит човечанства“. Непоколебљива посвећеност Универзитета изврсности је заслужила међународно признање, доследно рангиран међу 100 најбољих универзитета широм света.

    • Honolulu, Сједињене Америчке Државе
    • Online USA

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Програм електротехнике (Д.Сц.) Дизајниран је за унапређење професионалног развоја искусних инжењера електротехнике и професионалаца у електричној арени проширивањем њихових електричних знања и опремом широким истраживачким и процесним вештинама електричне енергије, омогућавајући им да дају кључни допринос лидерству у њиховим одабраним областима.

    • Santiago de Compostela, Шпанија
    • Lugo, Шпанија

    Redovne studije

    3 godine

    Na kampusu

    Španski, Galicijski

    Наука и оптичка технологија ласера, фотонике и вида је поље знања чији је циљ проучавање стварања, преноса, детекције, управљања и манипулације светлошћу. Ова студија је оријентисана на развој технологија са великим интересовањем за вишеструка и различита социоекономска и здравствена поља, у распону од телекомуникација, наука о животу и здрављу, животне средине, индустријске метрологије, разоноде ... До научно-техничких граница попут нанооптика, квантна обрада и комуникације, оптички метаматеријали итд.

    • Hangzhou, Народна република Кина

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Техничка школа је посвећена померању граница истраживања у примењеним наукама и развоју нових технологија које могу унапредити људско благостање и одрживост животне средине. Факултет техничких наука Пх.Д. ин Елецтрониц Сциенце анд Тецхнологи програм обучава студенте докторских студија у најсавременијим интердисциплинарним истраживањима и технологији и активно регрутује врхунске таленте из целог света.

    • Urbana, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Тхе Пх.Д. у науци о материјалима и инжењерству програм је усмерен на студенте који се надају да ће наставити истраживачку каријеру у академским, индустријским или националним лабораторијама. Наш наставни план и програм је флексибилан и лако се прилагођава да подржи истраживање у свим областима материјала и индивидуалних интересовања.

    • Bolzano, Италија

    Redovne studije

    3 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Сврха овог међународног Пх.Д. Програм је обука нове генерације истраживача способних за самостално истраживање у областима Адванцед-Системс Енгинееринг и дати им прилику да пренесу и размијене знања са националним и међународним истраживачким центрима и индустријама.

    • Tlaquepaque, Мексико

    Redovne studije

    6 semestra

    Na kampusu

    Španski

    ИТЕСО-ов докторат инжењерских наука промовише обуку инжењера који развијају истраживачке пројекте са индустријом, како би повећали научно-технолошки капацитет региона, фаворизовали економски развој, могућности запошљавања, социјалну заштиту и одрживост.

    • Hong Kong, Хонгконг

    Redovne studije

    3 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Savet za istraživačke grantove (RGC) HKSAR-a sada poziva prijave za" Hong Kong PhD Fellovship Scheme" 2023-2024. Studenti iz sveta će biti regrutovani da nastave doktorske studije u Hong Kongu. Šema će podržati studente odabrane kroz otvoreno takmičenje.

    • Auburn, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    6 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Стицање доктора наука степен ће студенте опремити напредним техничким знањем и вештинама у областима машинства кроз рад на курсу, самостално креативно истраживање и комуникацију неопходну за тражење прилика за каријеру у индустрији, националним лабораторијама или академској заједници.

    • Camerino, Италија

    Redovne studije

    3 godine

    Na kampusu

    Engleski, Italijanski

    Област: Физика, Земља и материјалне науке