37 Doktorske studije Programi u Канада for 2024

Doktorske studije Programi u Канада for 2024Filter
    • Hamilton, Канада

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Francuski

    То је интердисциплинарни програм од четири године, организован око књижевности и култура света француског говорног подручја, укључујући Француску. Позивамо кандидате са традиционалним магистарским студијама француског студија, као и кандидате чији је курс био мање типичан, под условом да њихов досије испуњава захтеве Школе за постдипломске студије (СГС).

    • Lethbridge, Канада

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Тхе Пх.Д. са главном у образовању је истраживачки степен богат теоријом и праксом где ће се студенти бавити значајним питањима и професионалном праксом у оквиру одређене концентрације. Програм ће припремити истраживачки писмене појединце за каријере у различитим образовним и професионалним контекстима који све више заснивају своје упите на студијама заснованим на истраживању.

    • Ottawa, Канада

    Redovne studije

    6 godine

    Na kampusu

    Engleski, Francuski

    Saint Paul University , преко својих факултета за хуманистичке науке, теологију, филозофију и канонско право, нуди докторат из интердисциплинарног истраживања савремених друштвених питања. Овај степен заједнички додељују сенати Универзитета Saint Paul University и Универзитета у Отави према условима федерацијског споразума између њих. Интердисциплинарни истраживачки докторат пружа простор за размишљање како би се повећало разумевање савремених друштвених питања узимајући у обзир увиде дипломских дисциплина четири факултета која учествују.

    • Victoria, Канада

    Redovne studije

    4 godine

    Blended

    Engleski

    Програм доктора друштвених наука први је степен ове врсте у Северној Америци. Приступа проучавању сложених проблема из стварног света у интердисциплинарном и трансдисциплинарном оквиру. Дизајн програма доводи интензитет истраживања традиционалног доктората до примењеног, професионалног фокуса. У овом програму истраживаћете интердисциплинарне примене друштвених наука за практичну, одрживу трансформацију у организацијама и друштву.

    • Vancouver, Канада

    Redovne studije

    3 godine

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Програм Доктор министарства (Д.Мин) је напредни степен за искусне пасторалне вође који су завршили Мастер оф Дивинити или еквивалент. Овај програм је заснован на чврстим еванђеоским, библијским и теолошким основама и осмишљен је да помогне практичарима службе да се укључе у промишљено и намерно теолошко размишљање кроз професионалну заједницу за учење, а да притом остану укорењени у контексту свог проповедања.

    • Toronto, Канада

    Redovne studije

    Na kampusu

    • Ottawa, Канада

    Redovne studije

    Na kampusu

    Engleski

    • Toronto, Канада

    Redovne studije

    Na kampusu

    Engleski

    Утемељена у контексту пост-модерном друштву, и који препознаје важност више перспектива, ово др Програм у образовном одрживост ће припремити ученике из различитих области.

    • Oshawa, Канада
    • Peterborough, Канада

    Na kampusu

    Engleski

    • Kingston, Канада

    Na kampusu

    Engleski

    • Kelowna, Канада

    Redovne studije

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski

    Фоод Системс ПРИСМ Лаб тражи високо квалификованог и високо мотивисаног постдокторског сарадника који ће допринети истраживању и менаџменту истраживања у области процене животног циклуса агро-хране. У светлу тренутне ситуације са ЦОВИД-ом, може се размотрити заказивање на даљину.

    • Calgary, Канада

    Na kampusu

    Engleski

    Дипломски програм доктора ТЦМ је четворогодишњи програм са пуним радним временом. Студенти ће научити акупунктурне концепте, лековито биље, ТЦМ основу ... итд. Клиничка пракса ће такође бити укључена у овај програм као важан део.

    • Québec City, Канада

    Na kampusu

    Francuski

    У урбаним студијама завирићете у социјална питања дана, проучавати град у свим његовим димензијама. Било да се ради о бољем разумевању територије као места станишта, рада и мобилности, као управљачког тела или простора за индивидуалне, колективне активности и активности у заједници, произвешћете знање које ће усмеравати деловање на тој територији.

    • Toronto, Канада

    Engleski

    Докторски програм намењен је млађим члановима (студентима) чији је главни живот живот у стипендирању и подучавању. Дипломци докторског програма добро су опремљени за улазак у истраживачка или наставничка звања. Услови за пријем укључују магистериј са компонентом тезе, позадину филозофије и претходни рад у сродној области студија.

    • Toronto, Канада

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Тхе Пх.Д. програм обучава кандидате за спровођење иновативног истраживања. Успешни кандидати квалификују се за предавање теолошких (и сродних) предмета на универзитетима, факултетима за слободну уметност и теолошким школама. Кандидати су такође опремљени за руководеће положаје у црквеним и сродним организацијама или за академски унапређену министарску праксу.