Keystone logo

Fleksibilno vreme Doktorske studije Programi u Nauka o hrani u Италија за 2024

Filteri

Filteri

  • Doktorske studije
  • Италија
  • Zdravstvena zaštita
  • Fleksibilno vreme
Polja studija
    Društvene nauke (0)Građevinarstvo (0)Inženjerske studije (0)Jezici (0)Moda (0)Nauka o Životnoj sredini (0)Nauka o životu (0)Obrazovanje (0)Prirodne nauke (0)Program opštih studija (0)
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Nijedan program ne ispunjava vaše kriterijume pretrage. Molimo vas da oplemenite svoje filtere.

Clear filters

Fleksibilno vreme Doktorske studije Programi u Nauka o hrani

Šta je nauka o hrani?
Nauka o hrani proučava hranu i kako se ona odnosi na životnu sredinu, društvo i ekonomiju. Uključuje proučavanje proizvodnje hrane, prerade, sigurnosti i ishrane. Nauka o hrani takođe obuhvata proučavanje bolesti i kontaminacije hranom.

Šta mogu da uradim sa diplomom iz nauke o hrani?
Diploma iz nauke o hrani može dovesti do karijere u prehrambenoj industriji, radeći u oblastima kao što su proizvodnja hrane, prerada, sigurnost i ishrana. Diplomirani studenti nauke o hrani takođe mogu raditi u oblasti istraživanja bolesti koje se prenose hranom i kontaminacije. Postoje mogućnosti za one koji imaju pozadinu u nauci o hrani da rade u vladinim agencijama ili privatnim kompanijama koje su uključene u regulaciju prehrambene industrije. Diplomci nauke o hrani mogu nastaviti karijeru u akademskoj zajednici, nastavu i sprovođenje istraživanja na univerzitetima i fakultetima.

Zašto studirati nauku o hrani?
Nauka o hrani važna je iz nekoliko razloga. Pomaže nam da shvatimo kako hrana utiče na naše zdravlje i životnu sredinu, što može pomoći u poboljšanju metoda proizvodnje i prerade hrane, osiguravajući da hrana koju jedemo bude sigurna i hranljiva. Proučavajući nauku o hrani, takođe možemo saznati više o tome kako sprečiti i kontrolisati bolesti koje se prenose hranom. Konačno, nauka o hrani pomaže nam da razumemo složene ekonomske i socijalne faktore koji utiču na proizvodnju i potrošnju hrane.

Food Science stepeni
Food Science stepeni se nude na dodiplomskim i diplomskim nivoima. Dodiplomski programi obično traju četiri godine i pokrivaju teme kao što su hemija hrane, mikrobiologija i ishrana. Diplomski programi obično traju dve godine i uključuju kurseve u naprednim temama nauke o hrani koje obuhvataju fiziku hrane i inženjerstvo.

Званично познат као Републике Италије, земља се налази у јужној Европи. Службени језик је италијански и богат културни капитал је Рим. Многи од најстаријих универзитета на свету 'с се налази у Италији, посебно на Универзитету у Болоњи (основан 1088). Постоје три Супериор факултети са "статус универзитета ", три института са статусом докторских Факултети, који функционишу на додипломским и постдипломским студијама.

Захтеви за докторске студије често укључују студент који већ добила магистрирао. Поред тога, теза или дисертација, пре свега састоји од оригиналног академског истраживања морају бити достављени. У неким земљама, овај рад може чак ни да се брани пред панела.

Učenje sa skraćenim radnim vremenom omogućava vam da steknete diplomu ili kvalifikaciju čak i ako se ne može pohađati školu na puno radno vreme. Može se učiti sopstvenim tempom, postepeno akumulirajući kredite koji se računaju na konačnu kvalifikaciju.