Filter
PhD
Холандија Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Pogledajte svih PhD programi u Poslovanje u Holandiji

Доктор филозофије степена, кратко је др напредна титула освојених у различитим областима, означавајући главне интересе и достигнућа у истраживању.

Холандија је земља саставни Краљевине Холандије, који се састоји од дванаест покрајина у северозападној Европи и три острва на Карибима. Енглеског говорног студенти ће имати никаквих проблема у проналажењу одговарајуће курсеве. За међународне студенте који конкуришу на универзитетима у Холандији, неколико стипендија су на располагању.

Programe doktorskih studija u Poslovanje u Holandiji

Pročitajte više Pročitajte manje
Druge mogućnosti za program u Европа

1 Rezultati u Poslovanje, Холандија

International Business School the Hague

Међународна пословна школа, Хаг ( IBSH ), нуди докторат. програм Пословних и менаџерских студија, у сарадњи са Универзитетом Сапиенза у Риму, Италија. Тхе Пх.Д. програм ј ... [+]

Међународна пословна школа, Хаг ( IBSH ) , нуди докторат. програм Пословних и менаџерских студија, у сарадњи са Универзитетом Сапиенза у Риму, Италија. Тхе Пх.Д. програм је скраћено радно вријеме и стога је погодан за професионалце који желе да докторирају у комбинацији са својом каријером.

Програм се састоји од комбинације интензивних семинара и истраживачких задатака и пројекта. Међународно признати професори ће одржати 3-4-дневни семинар о актуелним темама из бизниса и менаџмента, а кандидати ће написати истраживачки рад на сваком од семинара. Поред ових тематских семинара, постоји низ семинара о стручним вјештинама о методологији истраживања, академској презентацији и академској настави. Након што су кандидати завршили серију семинара, они ће започети писање тезе и извођење доктората. истраживање, у сарадњи са једним од професора IBSH , Сапиенза, или једним од професора у међународној мрежи IBSH . Коначно, успјешни кандидати ће добити докторат на Универзитету Сапиенза у Риму... [-]

Холандија The Hague
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
4 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom