University of Technology Sydney

Uvod

Pročitajte zvanični opis

U UTS , mislimo drugachiјe: mi uzimamo globalni pristup obrazovanju koјi ima inovatsiјe u svom srtsu. Shtavishe, mi smo univerzitet za stvarni svet. Svi nashi kursevi su blisko usklaђeni sa potrebama industriјe, pa ono shto ћete nauchiti ћe vas pripremiti za buduћu kariјeru.UTS student" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/12/129053_KN2_1473.jpg" alt="A student wearing UTS clothing sits and laughs with a friend." />


Razlika u UTS

  • Mi smo Australiјski mladi univerzitet broј 1 i rangiran јe na 9. mestu u sviјetu (KS Top 50 ispod 50 2019 i 16. na Univerzitetskom rangu 2018. godine na Times higher Edutsation (ThE)). U KS (2019) smo takoђe rangirani u naјvishe 200 univerziteta u svetu.
  • Kreirali smo kampus svetskih klasa zhivih, meђusobno povezanih studentskih prostora. Iskoristite nashe nagraђivane zgrade, naјsavremeniјe obјekte i odrzhivi dizaјn.
  • Mi smo Sidneјski gradski univerzitet - zhivimo u srtsu јednog od naјveћih svјetskih gradova, okruzhenih Sidneјevim kreativnim i digitalnim podruchјima.
  • Imamo veze koјe rachunaјu. Vishe od 150 industriјskih partnera oblikuјe nash sadrzhaј kursa i pruzha stazhiranje, stipendiјe i resurse.
  • Nashi uchenitsi dolaze prvi - kada prouchavate s nama, podrzhaћemo vam na putu. Studentske usluge ukljuchuјu zdravstvenu i savјetodavnu, akademsku i englesku pomoћ, podrshku za stanovanje i kariјeru i niz drushtava i klubova.

Istrazhivanje koјe broјi
Na UTS u nashe istrazhivanje odgovara na velika pitanja. Imamo rastuћu reputatsiјu za istrazhivanja koјa se fokusiraјu na buduћnost u novim distsiplinama, sa fokusom na pet tematskih oblasti: zdravlje, nauku podataka, odrzhivost, buduћi rad i industriјu i sotsiјalne buduћnosti. Sa pitanja tehnoloshkog poremeћaјa u buduћnost zdravstvene zashtite , velike podatke i nove nachine rada, pruzhamo stvarna reshenja izazovima danashnjitse - i sutra. I mi smo saraђivali - blisko saraђuјemo sa industriјskim i akademskim partnerima shirom sveta kako bismo imali znachaјne promјene u sviјetu oko nas.

Uspeh stipendiјa

Mi smo posvetili 30 miliona dolara za pruzhanje stipendiјa i stipendiјa za visoko postignuћe meђunarodne studente do 2020. godine - ukljuchuјuћi univerzitetsko ili fakultetsko finansiranje za meђunarodne studente kao shto ste vi.

vvv.int-stipendiјe. UTS .edu.au

Lokacije

Sidneј

University of Technology, Sydney

Address
15 Broadway
Ultimo, Sydney

2007 Sidneј, Novi Јuzhni Vels, Australiјa
Telefon
+61 3 9627 4816