Pročitajte zvanični opis

Алфред Форд Сцхоол оф Манагемент вам даје прилику да оде где други МБА програми не иду, из најдубље погона сопственог понашања у најширим могућим перспективама на послу и њеном месту у друштву.

Нудимо ненадмашан образовног искуства:

  • супериорни упутство од стручног факултета
  • иновативан и флексибилан формата учење
  • посвећеност дипломираних студената који цене заједнице, сарадњу, страст и понос

Учење са студијама случаја из Алфред Форд Сцхоол оф Манагемент на Вимео.

Алфред Форд студија искуство је један од даје-и-таке, у којој је факултет слуша колико су предавања, а ученици преузму иницијативу онолико често колико су узели белешке. На крају, овај приступ значи вредновање наших ученика искуство и мудрост, и верујући да је њихово учешће уздиже дискусију на највишем нивоу и ствара пословне лидере који су задовољни природним размене идеја у данашњој глобалној економији.

Општи база знања за управљање вам даје флексибилност да се крећу у широком спектру пословних или управљања улога, док је фокус на развоју лидерства вам даје међуљудске вештине потребне да стигнем тамо.

Сазнајте више о послу и још много тога, кроз образовање које задире дубоко у релевантним питањима животне средине, друштвених и управљања.

Визија

Да развије водећу пословну школу у области лидерства и управљања свесног за обуку лидере да имају глобални начин размишљања и беспрекорну карактер.

Мисија

Алфред Форд Сцхоол оф Манагемент развија глобално настројене етичке лидере комбинујући најновија сазнања о управљању са древне мудрости.

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Alfred Ford - School of Management
Address
Petite Somme 10 6940 Septon-Durbuy
6940 Durbuy, Walloon Region, Белгија
Vebsajt
Telefon
+32 86 38 73 55