Pročitajte zvanični opis

Зашто учити француски језик са ЦЛЛ?

Активно укључена у наставу француског као страног језика већ више од 31 године, ЦЛЛ има високо квалификован тим тренера, од којих су сви специјализовани за подучавање и олакшавање малих група ученика. Наша политика континуиране обуке за наше инструкторе, као и наше партнерство са Католичким Универзитетом у Лоуваину је гаранција изванредног квалитета и поузданости.

Наш фокус је на усменој комуникацији, омогућавајући вам да разумете и говорите француски језик у реалним животним ситуацијама. Сви наши курсеви засновани су на култури француског говорног дела Белгије, па вам помажу да се лакше интегришете у нашу земљу.

Француски курсеви

 • Прогресивно

Да бисте напредују на француском на непрекидан и редован начин, потребан вам је приступ учења заснован на практичном стицању усмених језика како бисте могли комуницирати у свакодневним животним ситуацијама (рад, друштвене активности, ...).

 • Интензивно

Наши интензивни курсеви помажу вам да брзо активирате свој ниво у усменој комуникацији и тиме повећате ефикасност у свакодневним активностима које укључују француски. Кључни циљ је да стекнете самопоуздање да се «освестиш» француским језиком у стварним ситуацијама (на послу, код куће, у школи, ...).

 • Летњи курсеви Френцх4Лифе

2 недеље интензивних часова француског језика у срцу Европе.
Програм «Ализе» промовира максималну ефикасност у савладавању француског захваљујући својој флексибилности и спремном начину прилагођавања вашим циљевима. Можете се регистровати за пакет од неколико модула или започети са једним модулом, а затим додајте додатне сесије док не достигнете своје циљеве.

 • Летњи курсеви Френцх4Студи

Припремите се за боравак на франкофонском универзитету

Снага нашег Магеллановог програма налази се у чињеници да она комбинује три кључне функције:
дрзаву да говоре француски, (лекције се углавном фокусирају на оралну праксу и комуникацију), буду ефикасне (припрема за студије, истраживање или рад на француском језику) и откривање наше културе (захваљујући културним посјетама и сусретима са људима).

 • Летњи курсеви Френцх4Ворк

Интензиван курс са фокусом на професионалну комуникацију
Желите да пружите прави подстицај вашем знању француског језика како бисте га брзо и ефикасно искористили у свом професионалном животу. Спремни сте да улажете време у курс, а да не морате одустати од дневних активности.

Наш програм "Љетни вечер" ће вам помоћи да постанете ефикаснији у својим професионалним ситуацијама понудићемо вам 4 вечери недељно у трајању од 2 недеље.

 • Један на један

Узимајте у потпуности користи од кројачког курса направљеног заједно са својим тренером језика - прави тренер језика који ће вам помоћи да брзо напредујете и будете лични водич на вашем путу ка учењу француског језика

 • А ла царте групе курсева

Креирате групу учесника са сличним нивоом и циљевима учења и, у партнерству са својим ЦЛЛ учењем савјетником, организујете курс за обуку језика који је у потпуности направљен према мјери за вашу групу (датуме, ритам, распоред).

 • Индивидуално урањање

Овај индивидуални програм који се састоји од једне, хипер-интензивне седмице часова с пуним радним временом на француском језику, омогућава вам напредак у одрживом ритму и добијете посебан подстицај вашем нивоу на француском, како бисте могли бити директно оперативни у вашем професионалном животу.

Наши центри

Добродошли у наша два центра посвећена уважавању језика.

Имамо један центар У Волуве- у у околној зеленој зони Брисела, главног града Белгије и Европе, и још једног центра само неколико корака од центра града Лоуваин-ла-Неуве , живахног универзитетског града удаљеног 25 км од Брисела .

Кључ успеха!

 1. Успешне и доказане методе наставе
 2. Курсеви и интензивни програми
 3. Ваша мотивација, кључ за добар напредак
 4. Инструктори који такетхеир раде озбиљно
 5. Континуиране евалуације
 6. Задовољство учења у забавној и пријатељској атмосфери
Programi se održavaju na:
француски

Ova škola takođe nudi:

CLL Brussels
CLL Louvain-la-Neuve
Address
Voie Cardijn 8, 1348 Ottignies-Louvain-la-Neuve
Ottignies-Louvain-la-Neuve, Walloon Region, Белгија
Vebsajt