Pročitajte zvanični opis

Isuru : Isuru ИНСТИТУТ Isuru ПЛАНИРАЊА И РЕНОВАЦИЈЕ


Isuru , који обучава урбанисте од 1947. године, организује од 2012. године магистар за урбанизам и територијално планирање (120 ектова).

Ова обука је намењена носиоцима дипломе високог образовања (диплома транзиције, мастер) и стручњака (континуирано образовање).

Isuru поздравља студенте из свих дисциплина (уређење простора, социологија, архитектура, животна средина, друштвене и економске науке, пластична умјетност, закон итд.).

Факултет се састоји од практичара и наставника који раде на универзитету и високом образовању, све мреже у комбинацији.

Мајстор се шири на три године, уз курсеве дате у вечерњим сатима од 18х до 21х, што омогућава остваривање професионалне активности или наставак других студија паралелно.


информације

Виши институт за урбанизам и реновирање је институција за промоцију социјалне заштите која је део института Саинт-Луц у Бриселу и организује магистарске студије у урбанистичком планирању. Isuru је основао 1947. године Хенри Гиллис, инжењер-архитекта и Гастон Бардет, урбанистички планер, у контексту реконструкције. Ови оснивачи имали су професију урбанистичког планера и његову наставу хуманистички приступ, мултидисциплинарни и укорењен у пракси која је и данас основа вриједности института.

Isuru сарађује са другим институтима урбанистичког планирања у Белгији (УЦЛ, УЛБ) и иностранством укључујући Институт за планирање и урбанистичко планирање Универзитета у Лиллу 2.

Isuru активно учествује у мрежама за обуку у урбанистичком планирању: АПЕРАУ (Асоцијација за промоцију образовања и истраживања у планирању и урбанистичко планирање) и АЕСОП (Асоцијација европских школа за планирање).

Isuru такође одржава блиске везе са професионалним окружењем како би био у складу са очекивањима професије. Као такав, Isuru учествује у сједници Коморе за урбанизам у Белгији, Европском вијећу урбаниста и АЛУМНИСУ, удружењу које окупља своје алумни (алумни, Isuru @ гмаил.цом).

Programi se održavaju na:
француски

Ova škola takođe nudi: