Pročitajte zvanični opis

Добродошли на VIVES University College . Овај нови колеџ је резултат сарадње између КАТХО-а, са кампусима у Кортријку, Роеселаре, Тиелт, Торхоут-у и КХБО-у, са камповима у Брижу и Остенде. У овом тренутку, спајања у области високог образовања су уобичајени тренд у Фландрији. Са око 13.000 ученика, ВИВЕС је највећи универзитетски колеџ у Фландрији.

Дизајнирај своју будућност

VIVES University College , са савременим високим образовањем на високом образовању, својим иновативним, практичним истраживањима и услугама пруженим друштву, нуди адекватан одговор на данашње и сутрашње друштвене изазове. ВИВЕС је цењен, пријатељски и људски оријентисан универзитетски колеџ који се усредсређује на професионално оријентисане дипломске и дипломске студије. При томе универзитетски колеџ осигурава да његови ученици допринесу глобализованом свијету и као људска бића и као професионалци.

ВИВЕС је у потпуности и активно посвећен развоју компетенција. Студенти имају сваку прилику да раде на својој будућности. Дизајнирај своју будућност као основни универзитетски колеџ. ВИВЕС сматра да је важно да његови запослени раде свој посао са ентузијазмом. Због тога универзитетски факултет нуди велике могућности за развој и ширење њихове стручности.

ВИВЕС се одлучује да центрира одговорност и власништво, и поштовање и поштовање сваког појединца. Одрживост је још једна важна посвећеност ВИВЕС-у. ВИВЕС има за циљ да буде иноватор у области високог стручног образовања.

Мисија


Погон/>

  • Постати најбоље што можеш. Студенти и предавачи настављају развијати своје снаге и продубљивати своје личне и професионалне идентитете ентузијазмом. Они чине изборе који су у складу са својим талентима и циљевима.
  • Управљање сопственим процесом учења. Студенти и предавачи управљају сопственим процесом учења. Као професионалци, посвећени су цјеложивотном учењу и ширењу и продубљивању њиховог разумијевања и стручности.


Веза/>

  • Учење од и са собом. Студенти и предавачи уче заједно као тим. Они граде сопствену професионалну мрежу са могућностима неформалног и интердисциплинарног учења. Да би то постигли, они у потпуности користе објекте дигиталног света.
  • Проналажење свог пута у високом образовању. Да би помогли ученицима у прављењу правих избора, а како би им помогао да се попну на љествицу за учење, ВИВЕС ради заједно са својим образовним партнерима. ВИВЕС такође у потпуности препознаје претходно стечене надлежности.
  • Ангажовање у активном дијалогу са радним местом и друштвом у целини. Ученици и предавачи уче од и са спољним странкама. Они критички гледају на друштво и чине њихово стручно знање доступно изван окружења универзитетског колеџа.


Иновације/>

  • Обликовање инспиративне едукације сутрашњице. Студенти и предавачи раде у изазовном окружењу за учење, који може или не мора бити независно од времена и места. Иновације искоришћавају резултате истраживања и очекивања садашњих и будућих генерација студената, радне средине и друштва.
  • Припрема за послове будућности. Студенти и предавачи настојају да стекну компетенције потребне за данашњу и сутрашњу професију. Интеракција између теорије и праксе изазива их да гурне своје границе. Образовање, практично искуство и сопствена истраживања заснована на пракси су повезана у ту сврху.

Programi se održavaju na:
енглески језик

VIVES | Mission Statement