Pročitajte zvanični opis

До 2030. године већина људи ће се школовати у иностранству! Vlerick је водећа међународна пословна школа ... са разликом. Да, нудимо потпуно акредитоване програме образовања из светске класе који комбинују здраву мешавину теоријских знања и практичног увида. Да, ми смо водећа академска институција са јаком традицијом иновативног и независног истраживања. Да, похвалимо се међународно признатим, стручним факултетом са блиским везама са корпоративним светом. И да, ми смо досљедно рангирани међу водећим пословним школама у Европи и свијету.

Међутим, оно што истински поставља Vlerick а није само оно што радимо већ дух у коме то радимо. Vlerick дух је дефинисан Vlerick , виталношћу и страстом за иновације и предузеће. То је дух који се може наћи у сваком аспекту наше школе и његових активности: од нашег ентузијазног, високо мотивисаног особља до наших иновативних и прагматичних метода наставе; из наше глобалне мреже студената, алумни и пословних партнера нашим инспиративним, живахним кампусима. Сви ови елементи заједно који су Vlerick Business School учинили водећом институцијом данас: место на коме се људи и организације удружују како би обликовали будућност глобалног пословања.

5348_16_marketing_faculty_crop1.jpgVlerick у свету

• Кампови у Бриселу, Генту и Леувену

• Савез са преко 40 међународних пословних школа

• Успостављено партнерство са 250 компанија и мултинационалних корпорација

• Мрежа од 17 000 алумни у преко 100 земаља

• Програми едукације светске класе

• Од 1953

• Рангирано међу најбољима у Европи

• Прибл. 800 МБА и магистарски студенти

• 40 националности представљених у програму МБА

• 200 ентузијаста особља

• Преко 6000 учесника у извршном образовању

• Више од 50 факултета са 12 различитих националности

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

DBA

Vlerick Business School

Овај четверогодишњи докторски програм за искусне професионалце даје вам прилику да извршите детаљна истраживања која ће имати прави утицај - било у вашој сопственој орган ... [+]

Овај четверогодишњи докторски програм за искусне професионалце даје вам прилику да извршите детаљна истраживања која ће имати прави утицај - било у вашој сопственој организацији или у вашем сектору, па чак и у друштву.

Докторат за пословну администрацију је дизајниран да буде флексибилан и прилагођен вам и вашим амбицијама. Можете организовати свој академски рад око вашег распореда - и саставити сопствени програм самосталног студирања, стамбених сесија, академских конференција и догађаја.... [-]

Белгија Ghent Leuven Brussels
April 2019
Fleksibilno vreme
4 године
Комбинација Online и кампус студија
Pročitajte više na srpskom

Graduation Challenge Marketing 2018

Why a Vlerick Masters: Masters in Marketing

How can you take the suffering out of shopping for men?

Vlerick bootcamp 2018

Why a Vlerick Masters?

Location address
Reep 1,
Ghent, Flanders, B-9000 BE
Location address
Leuven, Flanders, B-3000 BE
Location address
Av. du Boulevard 21,
Brussels, 1210 BE
Social Media