Pročitajte zvanični opis

Добродошли на интернет страницу ММ Ацадеми-а!

Академија ММФ-а је део Међународног форума за управљање (ИМФ), независног издавача и организације за обуку која се фокусира на пословне информације за високообразоване менаџере и доносиоце одлука у великим и средњим организацијама.

Специјализовани смо за пружање пословних информација путем курсева за учење на даљину (курсеви који су у потпуности усмјерени на само-студирање, уз подршку онлине учења), мастер цлассес и вруће актуелне (цертификацијске) обуке у учионицама.

Током протеклих 25 година добијали смо солидну репутацију пружањем тачне и драгоцене информације о темама како критичним тако и актуелним интересима. Наши клијенти потичу из преко 40 земаља широм свијета!

Садржај наших курсева развијен је у тијесној сарадњи са признатим стручњацима из предмета који раде у великим међународним консултантским организацијама или у мањим, специјализованим консултантским бироима. Наши тренери потичу из организација као што су: АИИМ, Антверп менаџмент школа, Атос Цонсултинг, Цапгемини, Центриц, ЦГИ Гроуп, Цонкуаестор, Делоитте, Дутхлер Ассоциатес, Екецутиве Мобилити Гроуп, Г31000, ИБМ Бусинесс Цонсултинг Сервицес, Инсите Сецурити, Интер Аццесс, КПМГ, Мицрософт, ПвЦ, САБСА институт, Согети, ТИАС школа за бизнис и друштво, сарадници за трансферне цене (ТПА), различити универзитети и многи, многи други.

Академија ММФ-а успева да организује било какву (редовну и прилагођену) обуку као обуку у предузећу или као лични тренинг у својој канцеларији или било којој другој жељеној локацији. Ми знамо (међународно) тржиште обуке и увијек имамо оптимално решење за вашу специфичну потребу за обуком.

Programi se održavaju na:
енглески језик