Vishwakarma Institute of Management

Uvod

Pročitajte zvanični opis

VIM na prvi pogled

Vishvakarma Institute of Management (vim) јe vodeћi B shkola Bansilal Ramnath Agarval Tsharitable Trust (listiћ). VIM osnovana јe 2001. godine i ostvarila brz napredak u poslednjoј detseniјi.

Vim јe odobren od strane AITsTE Nju Delhiјu, priznata od strane Vlade Maharasra i traјno povezan na Univerzitetu u Pune. Ona nudi dva - godine sa punim radnim vremenom MBA programa u pripadnosti Univerzitetu u Pune. Ona takoђe nudi program PhD. To јe ISO 9001 - 2008 sertifikat i MBA program јe rangirana kao "Mh-a" јe TsRISIL od AI 2011.

VIZIЈA:

Da se ​​razviјe VIM kao glavna institutsiјa obrazovanja za upravljanje stvaranjem ljudskog kapitala kroz odlichne, fleksibilne, obogaћivanje, dozhivotnog uchenja iskustva.

MISIЈA:

Da razviјa drushtveno svesna, odgovorna, preduzetnichkih, lider menadžeri za globalno drushtvo. Da bi se podstakao diplomtse spremne da preduzmu uloge, odgovornosti i izazove dostupne u poslovnom, industriјe, vlade, јavne sluzhbe i drushtva. Da ponudi programe koјi odrazhavaјu trenutne i nastaјanju znanja i prakse relevantne za uchenika i regionu. Da institutsionalizuјe ekosistem izvrsnosti u obrazovanju menadžmenta, obuka i istrazhivanja i kontinuirano proshiri granitse znanja u upravljanju. Da bude prema detsi, oriјentisani na rezultat, odrzhiv, institutsiјa visokog obrazovanja koјa promovishe i shtiti dostoјanstvo, јednakost, sotsiјalnu pravdu i ljudska prava za sve.

VREDNOSTI:

Mi ћemo nastoјati da razviјu i odrzhe sledeћe vrednosti daјu kontekst za sve programe i aktivnosti Pedagogiјa koјa јe partitsipativni i iskustvena, podstitsanje diјaloga, uzaјamno uchenje i kritichko razmishljanje Omoguћavanje okruzhenje koјe promovishe timski rad, saradnju i meђusobnu podrshku. Rigour, kreativnost i inovatsiјe Podstitsanje uvazhavanje i poshtovanje slobode izrazhavanja i kulturne, ideoloshke i intelektualne razlichitosti Nadmoћnost Tsross-funktsionalni i multidistsiplinarni perspektive koјe dovode do meђusobnog povezivanja shirom nastave, prakse, istrazhivanja i proshirenje Transparentnost i odgovornost

Inovativne i sledeћi postuptsi @ VIM

Slozheni izazovi drushtva i preduzeћa mogu reshiti samo putem inovativnih misaonih protsesa i iz kutiјe reshenja u. U VIM, gaјimo inovatsiјe u svim aspektima nasheg funktsionisanja. Implementatsiјa naјbolje i naredne praksi јe kultura za nas.

Liderstvo i upravljanje Nastavni plan i program obogaћivanja Nastavnog protsesa uchenja Akademski Protsena Nagrade i priznanja Etika i vrednosti Servis za zaјednitsu Obuka i plasmani Kariјera Savetovanje industrija Povezivanje Istrazhivanje & FDP Konsultantske usluge zainteresovanih strana Fokus Alumni Odnosi

Lokacije

Pune

Address
S.No. 3/4, Laxmi Nagar, Kondhwa Budruk,
Pune - 411 048.

Pune, Maharashtra, Indiјa

Programi