University of Tehran, Kish International Campus

Uvod

Pročitajte zvanični opis

O KITs-u

Kish International Tsampus

Kish International Tsampus јe osnovan 2007. godine kako bi olakshao upis stranih studenata. Diplomtsi UT Kish Tsampusa imaјu јezichke i profesionalne sposobnosti da efikasno funktsionishu u meђunarodnom okruzhenju; tehnichke vјeshtine za rad u sve slozheniјem tehnichkom sviјetu; intelektualni kapatsitet i fleksibilnost da se prilagode stalnim promenama i potentsiјalima rukovodstva da maksimalno doprinesu razvoјu zaјednitse u korist svoјih ljudi. U skladu sa ovom misiјom, Univerzitet ћe odabrati iranske i meђunarodne studente koјi mogu uspјeti da iskoriste razlichite i savremene akademske i istrazhivachke sposobnosti. Kroz razvoј јakih nauchnih veza sa domaћim i stranim obrazovnim i istrazhivachkim institutsiјama, Kampus nastavlja da podrzhava naјvishi kvalitet istrazhivanja i obrazovanja. Ulozheni su napori da kampus ostane na vrhuntsu nauke u razlichitim oblastima i prilagoђava svoјe strategiјe kako bi zadovoljio zahteve trzhishta. Lokatsiјa kampusa јe prekrasno koralno ostrvo Kish, Biser Persiјskog zaliva, sa svim svoјim turistichkim i poslovnim atraktsiјama.

Meђunarodne aktivnosti

Kantselariјa za meђunarodne odnose pruzha informatsiјe i pomoћ meђunarodnim studentima, chlanovima fakulteta i istrazhivachima. On takoђe uspostavlja veze izmeђu UT i drugih iranskih univerziteta sa јedne strane i stranih univerziteta, istrazhivachkih instituta i tsentara s druge strane. Kantselariјa za meђunarodne odnose nudi savјete i usluge svim meђunarodnim studentima i nauchnitsima. Pruzha moguћnost akademskim chlanovima i studentima da uchestvuјu na meђunarodnim konferentsiјama, seminarima i radionitsama. Takoђe uzhiva bliske odnose sa mnogim meђunarodnim udruzhenjima i saraђuјe u ponudi svoјih usluga za zaјednichke konferentsiјe, chlanstvo u meђunarodnim udruzhenjima i sabatsko odsustvo.

Sadashnje aktivnosti

  • Organizovanje zvanichnih poseta sa univerzitetskim zvanichnitsima iz tselog sveta
  • Shirenje meђunarodne saradnje sa naјboljim svјetskim univerzitetima
  • Pozivanje inostranih iranskih i stranih profesora i nauchnika za odrzhavanje predavanja i radionitsa na Kish International Tsampusu
  • Proshirenje meђunarodnog programa razmјene studenata
  • Razviјanje naprednih i kratkorochnih kurseva obuke i zaјednichkih programa obuke

Chinjenitse i broјke

Trenutni status

Akademsko osoblje Kish International Tsampus-a sastoјi se od vishe od 190 profesora sa povremenim vremenom i pridruzhenih chlanova. Univerzitet obuhvata 3000 dodiplomskih, postdiplomskih i doktorskih studiјa.

Biblioteka Statistika

Biblioteka Tsampus ima razumnu kolektsiјu knjiga (21927) kako na perziјskom (12792) tako i na engleskom (9135). U kampusu se takoђe nalazi i sveobuhvatna elektronska biblioteka (e-knjige i e-chasopisi).

Lokacije

Teheran

Address
Kish International Campus, University of Tehran, Niyayesh St., Mirmohanna Blvd., Kish Island, Iran.
Teheran, Provintsiјa Teheran, Iran