Pročitajte zvanični opis

Одељење обавља истраживање, обуку и наставу у областима индустријског инжењерства, посебно у области механике, мехатронике, материјала за инжењеринг, електронских и микро-електроничких система, менаџерских информационих система и метода и модела оптимизације за подршку доношењу одлука.

Циљеви истраживања одељења односе се на структуру материјала; њихове карактеристике и апликације; нови материјали и технологије; системи аутоматизације процеса и машине; производња и складиштење енергије; дизајн и имплементација механичких / електронских интегрисаних уређаја, са специфичним функцијама у иновативним апликацијама; оптимизација производа и процеса.

Одељење сарађује са различитим националним и међународним истраживачким институцијама, а ради се и на основним и примењеним истраживачким пројектима, са јаком везом са индустријским светом.

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

PhD

University of Trento The Department of Industrial Engineering

Материјали Наука и инжењерство: биоматеријали и биомедицинске технологије, Премази и површински третмани, Корозија и хабање, Експериментална карактеризација и нумеричко м ... [+]

Докторски програм из области материјала, мехатронике и системског инжењерства

ПРВИ ПОЗИВ 2018

РОК ЗА ПРИЈАВЕ: 22. АВГУСТА 2018, х. 4.00 часова (2 ГМТ)

Приликом попуњавања пријаве, кандидати на мрежи морају изабрати која подручја истраживања (највише 2, наводећи редослед преференције) за које су заинтересовани да се пријаве.

Предвиђено је накнадно објављивање другог позива за пријаве са позиције покривених истраживачким стипендијама (Ассегни ди рицерца); све позиције у другом позиву ће бити на одређеним темама. Апликације за други позив ће такође бити прихваћени од стране учесника овог првог позива, али они који ће бити победници како при избору првог позива тако иу другом ће аутоматски бити уклоњени од првог од добитка на други позив ће се сматрати првим избором кандидата и стога обавезујући... [-]

Италија Povo
November 2019
Redovne studije
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Address
DII - Department of Industrial Engineering via Sommarive
38123 Povo, Trentino-South Tyrol, Италија