Pročitajte zvanični opis

О Acadia Divinity College

Acadia Divinity College (АДЦ) налази се на кампусу једног од најстаријих и најпоштованијих универзитета у Канади, универзитета Ацадиа. Као званично сјемениште канадских баптиста Атлантске Канаде (ЦБАЦ) и Теолошког факултета Универзитета Ацадиа, АДЦ има истакнуту историју опремања кршћана за пуно радно и волонтерско служење у Канади и свијету. Нудећи редовне и ванредне студијске програме на бачелорима, магистрима и докторским студијама, као и програме континуиране едукације, студенти АДЦ-а имају изазов од својих професора да постављају питања, истражују дубине своје вјере и да његују своје позивајући, било академске или стручне службе, кроз ригорозну интелектуалну инструкцију, смислену духовну формацију и искуство практичне службе.

Утицај АДЦ-а је локални и глобални. Наша разнолика студентска популација од преко 200 студената долази из цијеле Канаде и више од 12 земаља и представља 15 деноминација. Кроз наша разноврсна партнерства, студенти могу да уче, истражују и стажирају у неким од највећих свјетских градова или најудаљенијим селима у сјеверној Канади.

Залажемо се за опремање мушкараца и жена из различитих средина и контекста да служе другима у љубави и знању о Исусу како би стекли повјерење у Божју Ријеч да говоре о стварности живота данас:

Развијање знања: Подучавамо академском строгошћу и вјерном преданошћу. Ми негујемо вештине у истраживању и доживотном учењу. Ми производимо истраживања и публикације које граде знање и истражују нове идеје.

Неговање личне формације: Ми олакшавамо хришћанску формацију и негујемо релациону заједницу. Наглашавамо истраживање идентитета, саморазумијевања и особног раста.

Култивирајуће вештине: Развијамо компетенције за црквено служење и ширу хришћанску службу. Ми водимо лидере у партнерству са локалним црквама и другим агенцијама.

АДЦ је акредитован од стране Удружења теолошких школа у Сједињеним Државама и Канади .

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

PhD

Acadia Divinity College

Позивамо вас да нам се придружите у Ацадији да бисте стекли енергију, вештине и дубину која вам је потребна за дугогодишњу службу и да изоштрите своју ефикасност као хриш ... [+]

Доктор медицине из Акадије ће вам помоћи:Обезбеђивање могућности за лично освежење кроз богослужење, пријатељство и охрабрење док сте на кампусу у прелепом амбијенту налик новој Шкотској Аннаполис Валлеи.Обогаћујући свој ум и душу тако што ћемо ићи дубље кроз напредно проучавање Светог писма и теологије.Продубљивање духовног живота кроз курсеве и дружење у духовној формацији.Јачање ваших министарстава и лидерских вјештина кроз напредне практичне курсеве од научника-практичара.Помаже вам да спроведете врхунска истраживања како бисте открили увид у делотворност министарства у 21. веку.... [-]
Канада Wolfville
September 2019
Redovne studije
4 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Acadia Divinity College - Equipping Christians to Serve