Read the Official Description

Мисија Универзитета Сан Мартин де Поррес
"Обучити компетентне професионалце са солидним хуманистичким, етичким, моралним и грађанским вриједностима, допринијети стварању знања кроз истраживање и промовирати ширење науке, технологије и културе". Пројекат наше акције према заједници, неговање изградњу модерног и правичног друштва ".


Визија Универзитета Сан Мартин де Поррес
"Да се ​​појављује у Куацкуарелли Симондс-у међу 100 најбољих универзитета у свету или међу 10 најбољих универзитета у Латинској Америци за 2021. годину."


Мисија Института за квалитет образовања
"Квалифицирати компетентне професионалце са солидним етичким и грађанским хуманистичким вриједностима, допринијети стварању знања кроз истраживање и промовирати ширење науке, технологије и културе". Пројекат наше акције за заједницу, промовисање изградње модерно и праведно друштво ".


Визија Института за квалитет образовања
"Постићи академску изврсност на највишем нивоу у професионалним квалификацијама кроз магистарске и докторске студије у образовању, потврђујући имовину високог институционалног кредибилитета и лидерства, за стално побољшање академског квалитета, висок осјећај одговорности и друштвену осјетљивост и његова посвећеност перуанском друштву ".


Институционална култура

  • Поштујте особу.
  • Тражите истину
  • Интегритет (поштење, правичност, правда, солидарност и посвећеност служби).
  • Тражите изврсност.
  • Лидерство (академско, технолошко и друго).
  • Иновативни и предузетнички став.
  • Заштита животне средине
  • Тимски рад
  • Ефективна комуникација
  • Посвећеност развоју земље.
Programs taught in:
шпански

Ova škola takođe nudi:

Doktor nauka

Instituto Para La Calidad De La Educacion

Програм доктората у образовању састоји се од академских студија заснованих на истраживању. Његова сврха је развити знање на највишем нивоу. ... [+]

Програм доктората у образовању састоји се од академских студија заснованих на истраживању. Његова сврха је развити знање на највишем нивоу.

diplomirani Профил

Доктор у образовању, дипломирани на Универзитету Сан Мартин де Поррес, има сљедеће надлежности:

Усмјерава мултидисциплинарне истраживачке и образовне иновативне групе и учествује у њима, користећи знања и компетенције научних наука, методологије истраживања и сродних дисциплина.Учествује у настави на свим нивоима образовног система, посебно на постдипломским и континуираним образовним програмима, за које развија нове процедуре наставног учења прикладне за тај ниво образовања.Избор пројеката и примењује процедуре процене учења и инструменте који су адекватни да процијене постизање циљева њиховог предмета и добију потребне повратне информације за побољшање процеса учења и учења.Директује тимове и учествује у процесима пројектовања, ревизије и модификације наставног плана различитих нивоа и образовних програма.Учествује у формулацији, извршењу, евалуацији и контроли политика и пројеката развоја образовања.Управљајте институцијама, програмима и образовним процесима са високим степеном ефикасности и ефикасности.Директује тимове и активно учествује у процесима акредитације, лиценцирања и управљања квалитетом институција и образовних програма.У строгом смислу тумачи националну образовну стварност и њену историјску пројекцију у контексту својих друштвено-економских, културних и политичких формација, наглашавајући сопствене вредности.КурикулумАкадемска диплома... [-]
Перу Lima
March 2019
Redovne studije
6 семестра
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom