Read the Official Description

Pan-European University (ПЕУ) је приватна високошколска установа, која нуди универзитетско образовање на свих 3 циклуса студија у 20 акредитованих програма студија на 5 факултета. Од оснивања 2004. године више од 12.000 студената завршило је студије на ПЕУ. Широка понуда студијских садржаја, модерних и технолошки добро опремљених просторија, као и укључивање високих разреда академика у своје програме, само су неке од карактеристика које ће универзитет вјероватно понудити својим студентима да их опреми практично оријентираним образовањем створити успешне професионалце након уласка на тржиште рада.

Сваки од пет факултета пружа савремене начине школарања, укључујући индивидуализирани приступ, атрактивне специјализације и стручно усавршавање у виду радних мјеста. Све наведено има за циљ постизање основног циља универзитета који постаје водећи центар модерне у високом образовању. Ми смо посвећени да будемо ваш идеалан избор за добар почетак у вашем успешном животу у каријери.

ПЕУ се састоји од 5 факултета, које су постепено успостављене у реакцији на потребе тржишта високог образовања, хронолошким редоследом: Правни факултет (2004 ), Економски и предузетнички факултет (2005) , Факултет за медије (2007 ), Факултет за информатику (2009) и Психолошки факултет (2011) .

Као једина приватна високошколска установа у Словачкој имамо право да понуди докторат. студије и истовремено квалификовани кандидати могу имати за циљ професионални докторат, хабилитацију (професор) и инаугурацију (редовни професор).

Као члан комерцијалног холдинга " Просперита", инвестициона група са више од двадесетогодишње пословне традиције, ми смо део портфеља једне од водећих породичних пословних корпорација Чешке Републике. Чланство служи као предуслов за финансијску и организациону стабилност и представља платформу која ће бити део међународних инвестиција и тржишта капитала.

Као веома важан део едукације практично искуство је наш стратешки циљ. Стицање практичног искуства већ током студија омогућава дипломцима да напусте тржиште рада у релативно бољем положају.

Корпоративно партнерство са ИБМ-ом, Словачком ногометном савезом, Словачким националним центром за људска права, Националном асоцијацијом агената за некретнине, новинама и медијским холдингом или Словачком асоцијацијом друштава за осигурање , између осталог, служећи сврху истакнути практичне аспекте студија. Стручњаци се позивају на директну школарину и специјализовани семинари, радионице и професионални догађаји се нуде у сарадњи са корпоративним партнерима.

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

PhD

Pan-European University

Факултет за психологију основан је 2011. године и најмлађи је од свих факултета у ТЕУ. ... [+]

Факултет за психологију основан је 2011. године и најмлађи је од свих факултета у ТЕУ.

Основни циљ факултета је да научи будућег дипломирану да буде способан да примјењује психолошке принципе, знање, моделе и психолошке методе (у складу са етиком и актуелним научним напретком) на начин који би помогао појединачним пацијентима, друштвеним групама, организацијама и компаније у њиховом развоју, благостању и ефикасности.... [-]

Словачка Bratislava
September 2019
Redovne studije
3 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Pan-European University

Од 2005. године, Економски и пословни факултет је почео да припреми своје студенте за успјех у глобалном економском окружењу. ... [+]

Од 2005. године, Економски и пословни факултет је почео да припрема своје студенте за успех у глобалном економском окружењу.

Основни циљ факултета је да припреме дипломце који могу донијети новитет пословним и организацијама и бити у могућности да се укључе у међународно тржиште рада.

Факултет је 2009. године обновио досадашњи докторски студијски програм како би се садржај и методологију приступа што је више могла усмјерити на студијске услове на престижним пословним универзитетима у свијету. Цео наставни процес факултета произилази из трендова економског развоја у Словачкој иу целом свету.... [-]

Словачка Bratislava
September 2019
Redovne studije
3 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Pan-European University

Студијски програм Међународно право се изучава у трећем циклусу универзитетских студија (докторске студије) са стандардним трогодишњим студијама у дневном облику и / или ... [+]

Студијски програм Међународно право се изучава у трећем циклусу универзитетских студија (докторске студије) са стандардним трогодишњим студијама у дневном облику и / или четворогодишњим студијама у спољном облику.

Дефиниција академског профила дипломца:

Дипломирани докторски студијски програм из области истраживања међународног права примјењује научно-истраживачке методе оријентиране на подручја јавног међународног права, међународног приватног права и права Европске уније. На основу научних метода знања и истраживања, дипломирани студент може израдити концептуална и системска рјешења и анализирати изворе јавног међународног права, међународног приватног права и права Европске уније. Он / она осигурава даљи развој у области међународног права и његових интердисциплинарних веза у националном и међународном научном окружењу.... [-]

Словачка Bratislava
September 2019
Redovne studije
3 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Pan-European University

Факултет за масовне медије послује на тржишту од 2007. године, чиме је проширио образовање из области студија у масовним медијима. ... [+]

Факултет за масовне медије послује на тржишту од 2007. године, чиме је проширио образовање из области студија у масовним медијима.

Главни циљ факултета фокусиран је на развој и едукацију медијских и маркетиншких стручњака, нуди им квалитетна теоретска знања, као и могућност постизања практичних вештина које се касније креативно примјењују у штампарији, онлине, мултимедији и оглашавању.... [-]

Словачка Bratislava
September 2019
Redovne studije
3 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom