Boston University School of Theology

Uvod

На Boston University School of Theology у Boston University School of Theology (СТХ) можете да се бавите министрима која замишљате док постајете вођа спреман да одговори на изазове данашњег глобалног верског пејзажа. Преобразите се. Затим промените свет. Познати факултет води вас кроз ригорозне академике. Заједница која вас подржава негује ваш живот, вашу веру и ваше циљеве.

Наша мисија је да се бавимо богопознањем, да гајимо вође за заједнице вере, да обогаћујемо академију и да тражимо мир с правдом у разноликом и међусобно повезаном свету.

Као школа оснивача Бостонског универзитета и најстарије уједињено методистичко семениште у Северној Америци, ми смо професионална школа у оквиру космополитског истраживачког универзитета који је и сам посвећен „учењу, врлини и побожности“. Укорењени у веслијским традицијама и црпећи из шире хришћанске традиције света, тежимо да жене и мушкарце оспособимо за службе и звања која негују личну и друштвену трансформацију, оријентисани су на светске различитости и који проширују пророчко наслеђе овога историјска богословска школа.

Придружите се нашој јединственој заједници ученика који креативно размишљају о стварним проблемима. Учите заједно са оствареним студентима, вођени кроз ригорозне академске програме реномираних факултета. На Boston University School of Theology у Boston University School of Theology наше вере су различите; наши позиви, различити. Али ми делимо заједничку тежњу за стварањем бољег света.

Lokacije

  • Commonwealth Avenue,745, 02215, Boston

Pitanja