Boston University School of Public Health

Uvod

Boston University School of Public Health ( BUSPH ) предњачи у образовној изврсности и иновацијама у настави јавног здравља. Циљ нам је да предајемо на аутентичан, инклузиван, флексибилан, континуиран и рефлектирајући начин промене здравља становништва.

Као најбоље рангирана постдипломска школа, Boston University School of Public Health нуди приступ иновативним истраживањима, стипендијама и пракси јавног здравља, врхунском образовању са мисијом на терену.

Мисија Школе за јавно здравље је да побољша здравље и добробит популације широм света, посебно недовољно услужених, кроз изврсност и иновације у образовању, истраживању и пракси.

Од интердисциплинарних наставних и истраживачких експертиза до нашег иновативног наставног приступа, нудимо вам изузетно образовање из јавног здравства.

Спроводимо истраживања у широком спектру дисциплина усмерених на развој решења за сложене здравствене изазове. Чланови факултета се укључују у студије широм света и наше локалне заједнице.

Као професионалци Boston University School of Public Health факултети, особље и студенти Boston University School of Public Health имају задатак да користе своја знања, вештине и страст за побољшање здравља становништва.

Стварање знања и његово преношење на будуће генерације у средишту је дела Boston University School of Public Health у Boston University School of Public Health , али примена тог знања је подједнако важна. Boston University School of Public Health предњачи у заговарању и пракси, како на локалном, тако и широм света.

Посвећени смо запаљивању и одржавању позитивних промена које воде ка здрављу и благостању широм света. Тежимо заједници са поштовањем, сарадњи, разноликости и инклузији у оквиру наше Школе јавног здравља. Циљ нам је да промовишемо правду, људска права и једнакост унутар и широм наших локалних и глобалних заједница.

Lokacije

  • Albany Street,715, 02118, Boston

Pitanja