Keystone logo
Француска

Najbolji univerziteti za dr (Doktor) Programi u Француска 2023

Broj institucija: 249
  • Bordeaux, Француска
  • Lyon, Француска
  • + 5 više

  Od svog nastanka 1993. godine, ESMA nudi obuku u CG Animation& FKS ciklusu, koji se stalno razvijao u kontaktu sa profesionalcima iz animacije koji nas prate svake godine. Ova obuka, ekvivalentna francuskom nivou Bac + 5 (nivo RNCP 7), sada uživa međunarodno priznanje profesionalnog sveta i podršku najvećih imena u animaciji. Otkrijte ovaj kurs predložen na našim kampusima Bordo, Lion, Monpelje, Nant, Ren& Toulouse; Montreal u Kanadi. Engleska verzija obuke se isporučuje na kampusima Lion i Monpelje.

  • Poitiers, Француска
  • Iași, Румунија
  • + 5 više

  Evropski kampus gradskih univerziteta (EC2U) je multikulturni i višejezični savez koji se sastoji od sedam dugogodišnjih, obrazovno-i istraživačko-vođenih, lokalno i globalno angažovanih univerziteta iz četiri različita regiona Evropske unije: Univerzitet u Koimbri, Univerzitet u Jaši, Univerzitet u Jeni, Univerzitet u Paviji, Univerzitet u Poitiers (koordinator), Univerzitet u Salamanci i Univerzitet u Turku. Ambicija Saveza je da razvije inovativni prostor koji omogućava mobilnosti da slobodno teče između sedam univerziteta i pridruženih gradova.

  • Barcelona, Шпанија
  • Esch-sur-Alzette, Луксембург
  • + 6 više

  Konzorcijum evropskih univerziteta razvio je novi i inovativni panevropski program EUMaster4HPC koji se fokusira na rešenja visokih performansi. EUMaster4HPC okuplja glavne igrače u HPC obrazovanju u Evropi kako bi obučili sledeću generaciju visoko kvalifikovanih i talentovanih HPC stručnjaka za pokretanje evropske digitalne transformacije. EUMaster4HPC se oslanja na inovativni kurikulum i nastavne paradigme, akademsku izvrsnost, HPC stručnjake svetske klase, pristup superračunarskim centrima i snažnu podršku u industriji.

  • Nancy, Француска

  Rudnici Nansi je jedan od najboljih Graduate Engineering Schools (9. najbolja inženjerska škola u Francuskoj) i široko poznata na međunarodnom nivou (rangirana 17., 51. i 76. po ARVU rangiranju). Škola je posvećena pružanju vrhunskog obrazovanja sa snažnim naglaskom na istraživanje i inovacije. Naši studenti su obučeni da budu inovativni inženjeri i menadžeri sa jakom pozadinom u nauci i humanističkim naukama, opremljeni širokim stručnim znanjem i sposobnošću rada u multikulturalnim sredinama i rješavanju složenih izazova današnjeg društva.

  • Strasbourg, Француска

  Složenost je jednostavna! Diplomirani fakultet u kompleksnim sistemima hemije nudi integrisani Master i doktorski program u stimulativnom okruženju. Master program CSC nudi 8 meseci kurseva - pokrivajući granične aspekte moderne hemije - i 14 meseci stažiranja zasnovanog na istraživanju u tri laboratorije. Pored istraživačkih laboratorija u Strazburu, možete obavljati stažiranje u kompanijama ili inostranstvu. Ova struktura vam omogućava da ojačate svoju osnovnu hemijsku pozadinu, proširite je i prilagodite program svojim interesima. Vaša formacija je dopunjena prenosivim kursevima veština, koji pokrivaju teme koje se kreću od razvoja karijere do preduzetništva. Tokom ovog 2-godišnjeg magistarskog programa, bićete podržani od strane stipendije; nakon završetka Master, uspešni studenti imaju direktan pristup doktorskim programima u Strazburu, hemija hot spot.

  • La Rochelle, Француска
  • Athens, Грчка
  • + 4 više

  EU-CONEKSUS - Evropski univerzitet za pametnu urbanu obalnu održivost je snažno partnerstvo između devet univerziteta koji razvijaju nauku i inovacije u središte izvrsnosti za pametnu urbanu obalnu održivost (SMUC). EU-CONEKSUS - Evropski univerzitet za pametnu urbanu obalnu održivost promoviše zajedničke evropske vrednosti i ojačani evropski identitet okupljanjem nove generacije Evropljana, koji mogu da sarađuju i rade u različitim evropskim kulturama, na različitim jezicima i preko granica.

  • La Rochelle, Француска

  EIGSI La Rochelle je post-baccalaureate opšta inženjerska škola. Škola nudi naučnu, humanističku obuku, sa tehničkim sveznalicama i odlučno vođena od strane CSR-a u svojim društvenim, ekološkim i ekonomskim dimenzijama. EIGSI ima 1.500 učenika raširenih po dva kampusa u La Rošelu u Francuskoj i Kazablanci u Maroku. Osnovan 1901.

  • Paris, Француска

  American Graduate School u Parizu (AGS) nudi američke programe visokog obrazovanja studentima iz celog sveta. AGS je mala, elitna diplomirana škola koja kombinuje sve kvalitete vrhunskog univerziteta sa intimnim i multikulturalnim okruženjem za učenje. AGS se specijalizovao za međunarodne odnose i diplomatiju, pokrivajući širok spektar tema kao što su upravljanje nevladinim udrugama, rešavanje sukoba, politika zaštite životne sredine i specijalizacije oblasti (Afrika, Bliski Istok, Azija i Evropa), između ostalog. Škola u potpunosti iskorištava svoju stratešku lokaciju u velikom međunarodnom gradu, kao što je Pariz, održavajući razgovore, posete i umrežavanje događaja. AGS izuzetan fakultet se sastoji od naučnika, bivših ambasadora i drugih praktičara izvučeni iz raznovrsne pariške zajednice. Više od 60 nacionalnosti su zastupljeni u okviru AGS fakulteta i studentskog tela tokom proteklih dvadeset pet godina, donoseći više perspektive u učionici i negovanje dijaloga i razumevanja koji su u srcu misije škole: mir kroz obrazovanje.

  • Saint-Martin-d'Hères, Француска

  Grenobl INP - Pagora, UGA, je državna finansirana diplomirana škola inženjerstva specijalizovana za oblasti vlakana, biobased materijala, papira i štampanih medija. Nudi inženjersku obuku zasnovanu na majstorskom nivou i nauku uz podršku glavnih industrijskih i istraživačkih igrača u Francuskoj i inostranstvu.

  • Gif-sur-Yvette, Француска

  CentraleSupelec je javna ustanova pod ministarskom poveljom, posvećena nauci i inženjerstvu. Ova povelja se deli između Ministarstva visokog obrazovanja, istraživanja i inovacija i Ministarstva ekonomije, industrije i digitalnih tehnologija.

  • Angers, Француска

  Основан 1. јануара 2020., IAE Angers је школа менаџмента универзитета Универзитета у Анжеу. Такође је део националне мреже ИАЕ Француске.

  • Paris, Француска
  • Dubai, Уједињени Арапски Емирати
  • + 1 više

  Osnovan 1970, Universiti Paris Pantheon-Assas je naslednik „La Sorbonne", bivši Facute de Droit et de Sciences Economikues de Paris od 13. veka. Univerzitet je nacionalno i međunarodno priznat kao vodeći francuski univerzitet u pravu, posvećen obezbeđivanju najviši nivo izvrsnosti, u odnosu na sve oblasti zakona.

  • Paris, Француска
  • Montreal, Канада

  Osnovana 1972. godine od strane glavnih igrača u industriji nekretnina, ESPI grupa - osnovana kao udruženje (Zakon iz 1901) - privatna je visokoškolska ustanova čije kvalifikacije priznaju državni nivo 6 (Bac+3) i nivo 7 (Bac+5), ili školske diplome, i registrovana u Nacionalnom registru profesionalnih sertifikata (RNCP), sa ciklusom Bachelor i Professional Magistrom ciklus (6 specijalizacija). 50 godina postojanja omogućilo je Grupi da se ukoreni u svim poslovima sa nekretninama. Danas, naši studenti su rašireni po kampusima u Parizu, Nantu, Marseju, Bordou, Lionu i Monpeljeu.

  • Canterbury, Уједињено Краљевство
  • Etterbeek, Белгија
  • + 2 više

  Универзитет у Кенту је светски признат универзитет. Инспиришемо наше дипломце да раде изванредне ствари у свету.

  • Paris, Француска

  Основан у Бечу 2003. године, од стране др Алфреда Прица, проф. Јутта Фиегл, Хеинз Лаубреутер и Елисабетх Викоукал, Универзитет Сигмунд Фројд (СФУ) је приватни универзитет који је званично акредитован од стране Аустрије од 2005. године.