Keystone logo
Грчка

Najbolji univerziteti za dr (Doktor) Programi u Грчка 2023

Broj institucija: 41
  • Thessaloniki, Грчка

  DEI College je pridruženi kampus Univerziteta u Sanderlandu, smešten u Solunu, Grčka i jedna od najkvalitetnijih grčkih obrazovnih organizacija. Univerzitet u Sanderlandu je visoko poštovani nacionalni univerzitet u Velikoj Britaniji, rangiran kao vrh 50 univerzitet u Guardian Universiti Guide 2023 i rangiran NO1 za uključivanje na istom vodiču.

  • La Rochelle, Француска
  • Athens, Грчка
  • + 4 više

  EU-CONEKSUS - Evropski univerzitet za pametnu urbanu obalnu održivost je snažno partnerstvo između devet univerziteta koji razvijaju nauku i inovacije u središte izvrsnosti za pametnu urbanu obalnu održivost (SMUC). EU-CONEKSUS - Evropski univerzitet za pametnu urbanu obalnu održivost promoviše zajedničke evropske vrednosti i ojačani evropski identitet okupljanjem nove generacije Evropljana, koji mogu da sarađuju i rade u različitim evropskim kulturama, na različitim jezicima i preko granica.

  • Athens, Грчка

  147-годишње наслеђе академске изврсности Колеџа и његова локација у Атини пружају студентима импресивну и јединствену корист од студирања у живој лабораторији која повезује древну и савремену стварност Грчке са НЕЦХЕ акредитацијом. Додељује дипломе дипломираним студентима са акредитивима других НЕЦХЕ институција, укључујући Амхерст, Бровн, Бостон Цоллеге, МИТ и Харвард. The American College of Greece је такође одобрен од стране Отвореног универзитета (ОУ) као одговарајућа организација која нуди програме високог образовања који воде до признања Отвореног универзитета, пружајући студентима дипломе најбоље искуство учења док дипломцима дају најјаче акредитиве за дипломирање.

  • London, Уједињено Краљевство
  • Helsinki, Финска
  • + 5 više

  Programi EIT digitalne letnje škole otvoreni su za prvostupnike i master studente, mlade profesionalce i druge koji žele duboko zaroniti u nove digitalne tehnologije, naučiti kako pretvoriti tehnologiju u posao i na kraju pokrenuti duboke tehnološke startupe. Učite od fakulteta i osoblja naših vrhunskih tehnoloških partnerskih univerziteta u EU. Steknite praktično iskustvo kroz slučajeve kompanija, rad na projektu i saradnju. Školarina po konkurentnim cenama. Zabavite se sastanak i umrežavanje sa istomišljenicima iz celog sveta!

  • Evora, Португалија
  • Rome, Италија
  • + 1 više

  Циљ овог програма је да студентима пружи специјализоване вештине у археологији и аналитичкој карактеризацији материјала од праисторије (мегалита) до класичног времена (грчког и римског). Проучавање и конзервација материјала културног наслеђа је истраживачка област са снажном мултидисциплинарном конотацијом и захтева вештине које се протежу у областима хуманистичких и научних истраживања. АРЦХМАТ пружа заједничку, интегрисану платформу за одличне студенте који долазе из научног или хуманистичког образовања како би разумели напредне научне методе које се користе за истраживање археолошких материјала и има за циљ да формира високо специјализоване професионалне стручњаке у новој области археометрије, односно примењених физичко-хемијских наука. проучавању грађе археолошког и културног наслеђа.

  • Athens, Грчка

  Вебстер Атина доноси најбоље од америчког образовања у Грчку. Ми смо једини у потпуности у власништву и под надзором (академски и финансијски) акредитовани кампус америчког универзитета у Грчкој. Понесите своје образовање у иностранство и учествујте у нашим изазовним и траженим програмима направљеним да пруже флексибилност и погодност неопходну за успех у данашњем свету.

  • Berlin, Немачка
  • Hamburg, Немачка
  • + 2 više

  BSBI je posvećen obuci učenika da efikasno oblikuju budućnost i postanu sutrašnji lideri u poslovnom svetu koji se stalno menja. Sa preduzećem i uspehom u svojoj srži, BSBI nudi programe relevantne za industriju koji se fokusiraju na razvoj praktičnih poslovnih veština potrebnih da bi se osigurao vaš profesionalni uspeh. Međunarodna poslovna škola koja pruža akademsku izvrsnost koja se nalazi u srcu Berlina, Nemačka.

  • Thessaloniki, Грчка

  Школа новинарства и масовних комуникација је последњих година више пута била међу 50 најбољих медијских/комуникацијских школа у Европи и члан је Европског удружења за подучавање новинарства (ЕЈТА). Смештен у улици Егнатиа 46, изван универзитетског кампуса, школа заузима шестоспратну неокласичну зграду у центру града. Тренутна студентска популација школе обухвата скоро 700 студената основних студија, 64 постдипломаца и 57 доктора наука. Поред тога, сваке године школа прими у просеку 15 Еразмус студената, док истовремено обучава десетине професионалаца на средњем нивоу каријере кроз широк спектар посебно дизајнираних програма доживотног учења.

  • New York, Сједињене Америчке Државе
  • Athens, Грчка
  • + 11 više

  Уницаф је глобална образовна организација са седиштем у Европи, која нуди стипендије квалификованим кандидатима да наставе академске студије са својим партнерским универзитетима, тренутно Универзитетом Суффолк (Велика Британија), Универзитетом Ливерпоол Јохн Моорес (УК), Универзитетом Јужни Валес (Велика Британија) , Универзитет у Калифорнији, Риверсиде Ектенсион (САД) и Универзитет Уницаф у више кампуса (Африка).

  • Athens, Грчка

  Нев Иорк Цоллеге је брзорастућа мултинационална образовна организација у Европи са 32 године академског присуства. Основан у Атини 1989. године у сарадњи са Државним универзитетом у Њујорку, највећи универзитет у САД данас има динамично присуство у 2 земље са 3 универзитетске образовне институције у Атини, Солуну и Прагу.

  • Tripoli, Грчка

  University of Peloponnese је модеран, мултидисциплинарни, регионални и универзитетски универзитет, основан 2000. године, а своје прве студенте примио је 2002. године. Развијен у пет главних градова префектуре регије Пелопонез (Триполис, Коринт, Нафплион, Спарта, Каламата) и Патра, састоји се од 9 школа и 22 одељења. Нуди студије у свим циклусима учења: додипломским, постдипломским и докторским, као и целоживотно учење, са више од 20.000 студената (1., 2. и 3. циклус студија).

  • Thessaloniki, Грчка

  Као институција високог образовања, Perrotis College пружа програме који су засновани на истраживању и практично су оријентисани и који одговарају на друштвене, економске и еколошке проблеме јавности. Perrotis College , као одељење Америчке фарме школе, промовише једнаке могућности за све студенте и запослене, као и за све кандидате за пријем или радна места, без обзира на расу, веру, пол или етничку припадност.

  • Athens, Грчка

  Мисија АТИНЕР-а је да делује као форум на којем се академци и истраживачи из целог света могу састати како би разменили идеје о својим истраживањима и разговарали о будућем развоју у својим дисциплинама. Хомер (пре 3000 година) је први сазвао такве састанке симпозијумима, реч коју данас многи језици користе за описивање академских састанака. У класичној Атини В века пре не, такви академски састанци достигли су свој колофон славе, посебно они са Сократовим учешћем. Епски ерго Платоновог симпозијума може се сматрати архивом (зборником књига) само једног од многих таквих академских састанака.

  • Athens, Грчка

  Приватни колеџ Институтион д'Етудес Францопхонес (ИдЕФ) започео је са радом 1995. године у сарадњи са француским јавним универзитетом Сорбонне Парис Норд, са циљем да обезбеди академске додипломске и постдипломске програме Париза 13 у Грчкој. Студенти ИдЕФ-а су обично уписани студенти на Универзитету Сорбона Парис Норд, имају исти студентски статус и стекну исто образовање као студенти који студирају у Паризу.

  • Athens, Грчка

  Посвећени смо пружању наших ученика потребним знањем, вештинама и искуством учења које ће им помоћи у постизању њиховог највећег потенцијала како би се прилагодили и прилагодили разноликом и непрестано променљивом друштву и тржишту рада. Посвећени смо стварању изазовног окружења за учење које подстиче гајење предузетничког начина размишљања код наших ученика, проширујући им тако хоризонте и побољшавајући изгледе за каријеру. На ИСТ-у фокус је на студентима!