Keystone logo
Холандија

Najbolji univerziteti za dr (Doktor) Programi u Холандија 2023

Broj institucija: 110
  • Tilburg, Холандија
  • Utrecht, Холандија

  TIAS škola za biznis i društvo je Tilburg Universiti i Eindhoven Universiti of Technologi poslovna škola za izvršno obrazovanje. Ovo je mesto za lidere, profesionalce i menadžere koji žele da promene, baš kao i vi; da izvuče najbolje iz sebe i stvore uticaj unutar i sa svojom organizacijom.

  • Wageningen, Холандија

  Specijalizacija Zakona o hrani i regulatornih poslova je program u okviru magistra bezbednosti hrane na Univerzitetu i istraživanju Vageningen, Holandija. Program nudi jedinstven pristup zakonu o hrani jer kombinuje tehničko i pravno znanje kako bi unapredio karijeru studenata i doprinos budućim pravnim promenama u prehrambenim sistemima. Studenti različitih sredina su dobrodošli, uključujući studente sa pravom, društvenim i prirodnim naukama. Kursevi uključuju EU i međunarodno pravo o hrani, uporedno pravo o hrani, regulaciju i pravnu transformaciju prehrambenih sistema i još mnogo toga! Jedinstvena kombinacija tehničkog i pravnog znanja pruža našim studentima skup veština koje ih čini konkurentnim na današnjem tržištu rada. Naši diplomci zauzimaju različite karijere, uključujući konsultantske usluge, vladine organizacije (kao što su EU, VHO i FAO), službe za inspekciju hrane, advokatske kancelarije i akademske zajednice.

  • Rotterdam, Холандија
  • Bilbao, Шпанија
  • + 5 više

  Evropski univerzitet postindustrijskih gradova (UNIC) osnovan je 2020. godine sa ciljem da ponudi inkluzivno obrazovanje za novu generaciju studenata. Savez 10 evropskih univerziteta sa sedištem u postindustrijskim gradovima i finansiran od strane Evropske komisije, radi ruku pod ruku sa gradskim institucijama kako bi se osiguralo da se urbani problemi hrane u nastavi i istraživanju na način koji je dostupan i inkluzivan za sve učenike. Savez pokreće svoj prvi zajednički master stepen 2023. godine i traži studente koji će unaprediti postindustrijske transformacije svojih gradova i postati visokokvalifikovani diplomci u novim naučnim disciplinama koje odgovaraju potrebama promenljive ekonomije u Evropi i širom sveta.

  • Amsterdam, Холандија
  • Breukelen, Холандија

  Nienrode Biznis Univerzitet, jedini privatni istraživački (nivo) univerzitet u Holandiji, osnovan je 1946 od strane istaknutih poslovnih lidera međunarodnih korporacija kao što su Philips, AkZo Nobel, i Unilever. Sa svojim osnovnim vrednostima liderstva, preduzetništva i upravljanja, Nienrode razvija lidere sa znanjem i neophodnim veštinama za uspeh u sutrašnjem međunarodnom poslovnom svetu. Nienrode nudi intenzivno akademsko obrazovanje, kao i kratkoročne i dugoročne programe u oblastima poslovanja, menadžmenta, računovodstva, kontrole i fiskalnog prava na dve lokacije kampusa, Amsterdam i Breukelen.

  • Breda, Холандија

  Univerzitet primenjenih nauka Breda je srednji institut visokog obrazovanja koji finansira vlada. Više od 7.000 holandskih i međunarodnih studenata iz nekih 100 zemalja studira na našem institutu. Nudimo prvostupničke i magistarske programe na profesionalnom i akademskom nivou u domenima igara, medija, hotela, objekata, logistike, izgrađenog okruženja, turizma i& zabavnih događaja.

  • Madrid, Шпанија
  • Amsterdam, Холандија
  • + 8 više

  IE Univerzitet je vrhunski međunarodni univerzitet u Španiji sa kampusima u Madridu i Segoviji. Prepoznat kao jedna od vodećih visokoškolskih ustanova u svetu, IE oblikuje lidere koji pokreću inovacije i promene u organizacijama, pružajući okruženje za učenje u kojem tehnologije i raznolikost igraju ključnu ulogu u negovanju globalne vizije, preduzetničkog načina razmišljanja i humanističkog pristupa.

  • Amsterdam, Холандија

  Amsterdamska poslovna škola deo je visoko rangiranog Univerziteta u Amsterdamu i nudi nekoliko izvršnih programa u oblasti poslovanja i finansija. Izvršni majstor međunarodnih finansija je trostruko akreditovan i #2 u FT rang listi 2021. Smešten u srcu Amsterdama!

  • Haarlem, Холандија

  У сарадњи основана институција Haarlem Campus нуди студентима иновативне концепте подучавања и учења који подстичу професионални и лични раст. Haarlem Campus су основала два искусна адвоката високог образовања. Водећа мрежа приватних универзитета у Немачкој, СРХ група и Универзитет примењених наука под називом Глобална школа за предузетништво – неговање агилне, мотивирајуће и иновативне културе учења. Деценије искуства у образовању, истраживању и преносу знања у оквиру предузетничког окружења довеле су до оптимизованих академских програма, осмишљених да понуде најбољу могућу припрему за жељено поље рада.

  • Amsterdam, Холандија

  Посвећени међукултуралном образовању са глобалном перспективом, помажемо будућим менаџерима да остваре свој пуни потенцијал, уз прави програм и смернице на сваком кораку.

  • Amsterdam, Холандија

  VU Graduate Zimska škola nudi niz jednonedeljnih onlajn kurseva od 10. do 14. januara 2022. Zimski program je dostupan studentima master, doktorskim kandidatima i profesionalcima. Bilo da ste ambiciozni analitičar podataka sa strašću za crunching brojevima, pisac u nastajanju, ili amaterski filozof sa glađu za rešavanjem velikih pitanja - imamo nešto za vas! Ukupno ima 19 kurseva, od kojih svaki u velikoj dubini pokriva jednu temu.

  • The Hague, Холандија
  • Amsterdam, Холандија

  Хореца је скраћеница која означава хотел (Хо) ресторан (Ре) цафе (Ца). Horeca Academy основала је холандска Хореца Ацадемие. Хореца Ацадемие нуди образовање и обуку за угоститељске професионалце и од стране угоститељских радника. Холандска Хореца Ацадемие основана је 2011. године и специјализована је за обуку кувара и угоститељских професионалаца. 2018. холандска Horeca Academy прва је у Холандији увела обуку кувара на енглеском језику. Овај тренинг је посебно намењен људима који живе у Холандији и који још увек не владају довољно добро холандским језиком. На овај начин сви могу стећи добро образовање и савладати европске технике кувања.

  • Amsterdam, Холандија

  Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i širokoj mreži akcionara, Inter College Business School odlikuje se ponudom programa poslovne administracije orijentisan na praktičnost - za preduzetnike, od strane preduzetnika. Kampus Inter College nalazi se u starom centru grada. Nalazi se u blizini start-up kompanija, preduzeća i kulturnog nasleđa. Studija u Amsterdamu je uzbudljiva dodatna dimenzija iskustva Inter College i KSNUMKS+studenti koji prate BBA programe često žive u gradu i kombinuju svoje studije sa poslovnim start-up za koje je Amsterdam poznat. Mi smo svi o talentu i odlučnosti. Naporno raditi i ne odustati. Da padne i ponovo ustanem. Inter College veruje u talenat i pruža prave alate za pretvaranje tog talenta u odlučnost.

  • Vlissingen, Холандија
  • Middelburg, Холандија

  HZ University of Applied Sciences налази се на југозападу Холандије. Са популацијом од око 4.800 домаћих и страних студената, ми смо мали универзитет са личним приступом. ХЗ нуди висококвалитетне студијске програме. Од 2011. године – дакле у протеклих једанаест година – ХЗ је међу три најбоља холандска мултидисциплинарна универзитета примијењених наука.

  • Stockholm, Шведска
  • Helsinki, Финска
  • + 5 više

  Naši programi dvostrukog stepena kombinuju odlično tehničko obrazovanje sa obukom u inovacijama i preduzetništvu, kao i stažiranje u kompanijama, industrijskim partnerima i gradovima širom Evrope.

  • The Hague, Холандија

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...