Keystone logo

Najbolji univerziteti za dr (Doktor) Programi u Малезија 2023

Broj institucija: 119
  • Kuala Lumpur

  Како нација очекује више од техничких институција високог образовања, УниКЛ припрема своје дипломце снажним технолошким знањем и проницљивим предузетничким вештинама које ће касније испунити тренутне потребе индустрије. УниКЛ-ових 13 гранских института нуди различите основне, дипломске, додипломске и постдипломске програме. Са концептом 'Један институт, једна специјализација', УниКЛ доприноси не само терцијарном образовању већ и истраживању и развоју у сврхе комерцијализације.

  • Barcelona
  • Kuala Lumpur

  CodeOp је техничка школа која нуди курсеве за жене, транс и небинарне људе (жене+). Посвећени смо промени културе технологије и фокусирамо се на пружање подршке и обуке нашој заједници да постану лидери у својој области.

  • Kuala Lumpur

  Од свог оснивања 1983. године, Methodist College Kuala Lumpur (МЦКЛ) основао је Методистички савет за образовање. Наш кампус је стратешки успостављен у срцу Куала Лумпура.

  • Petaling Jaya

  Добродошли на Универзитет Сунвеј, један од водећих приватних универзитета у Малезији, који је строго непрофитна институција и посвећен квалитетном образовању, подршци предузећу и предузимању истраживања фокусираних на кључне глобалне проблеме. Универзитет има оцену малезијске владе са 5 звездица „одличан“ (у најновијој вежби процене Сетаре), и један је од само једанаест универзитета у Малезији којима је додељен специјални статус „Премијер универзитета за дигиталну технологију“. Развили смо блиску сарадњу са многим водећим међународним универзитетима, укључујући Универзитет Харвард и Универзитете у Оксфорду и Кембриџу. Неки професори из овог другог имају истакнуте посете држећи повремена предавања нашем универзитету и широј заједници Сунваи Цити-а кроз нашу серију јавних предавања Јеффреи Цхеах Истакнути говорници. Они су названи по оснивачу Сунваи Цити-ја и Универзитета, Тан Сри Јеффреи Цхеах-у, који је такође председник Сунваи Гроуп-а, једног од водећих индустријских конгломерата Малезије и програмера Сунваи Цити-ја. Имамо веома блиске односе са Универзитетом Ланкастер у Великој Британији, омогућавајући нашим студентима на многим програмима да се такође квалификују за Ланкастерске дипломе.

  • Sharjah
  • Oman Online
  • Saudi Arabia Online
  • + 16 više

  Exeed College , замишљен 2016. године, је престижно предузеће Вестфорд Едуцатион Гроуп-а које пружа најбоље оцењене академске програме на мрежи/са скраћеним радним временом. Провајдер управљања образовањем светске класе са седиштем у УАЕ, Exeed College омогућава докторске програме из пословне администрације и образовања, специјализоване МБА програме, магистарске програме у образовању и различите програме квалификација наставника кроз своје велико присуство у ГЦЦ, Африци, Азији, Јужној Африци источне и европске земље.

  • Shah Alam

  Готово 32 године Sunway University је стекао репутацију и у Малезији и у иностранству као надахњујућег образовног лидера. Савршено искоришћавање највишег квалитета академског особља и изузетно разноврстан спектар програма са којима би се све глобалне образовне снаге могле поносити.

  • Nilai

  Универзитетски колеџ ПЈ Хеалтхцаре (КПЈУЦ) (раније познат као ПНЦ Интернатионал Цоллеге оф Нурсинг анд Хеалтх Сциенцес) је подружница КПЈ Хеалтхцаре Берхад, кључног приватног пружаоца здравствених услуга. Основан 1. априла 1991. године, КПЈУЦ је од самог почетка био у праву, прогресивна и предузетничка институција високог образовања са међународном визијом, постављајући студенте у срж свега што ради.

  • Petaling Jaya

  Наше путовање као Колеј Сваста Бандар Утама (КСБУ) започело је 1990. године у 6 јединица четвороспратних продавница у Дамансара Уптовн, Дамансара Утама, Петалинг Јаиа док смо чекали завршетак нашег специјално изграђеног сталног кампуса у Бандар Утама, новог и успешно насеље мешовитог развоја у Петалинг Џаји. Након пресељења у наш стални кампус, КБУ је променио име у КБУ Интернатионал Цоллеге. 2015. године смо уздигнути на универзитетски колеџ и преименовани у Фирст Цити Университи Цоллеге (Фирст Цити УЦ).

  • Ipoh

  Верујемо да појединци поседују таленте као и способности и ако их негују, образују и обучавају путем отвореног преноса знања из било које културе или цивилизације на свету, моћи ће да играју улогу у развоју себе, друштва и нације. На основу ове филозофије, желимо да произведемо професионалне и полупрофесионалне дипломце са академском изврсношћу, високим етичким и моралним вредностима.

  • Alor Gajah

  Лого Kolej Universiti Agrosains (УЦАМ) инспирисан је са три (3) листа која симболизују зрелост. Распон од три (3) боје је обично прогресивна промена у процесу развоја.

  • Kampung Kuala Muda

  Као нишки колеџ, јединствени приступ МЕРИТУС-а образовању је пружање практичне и ефикасне мешавине традиционалног, модерног и искуственог учења како би се обезбедио успех. За разлику од других колеџа који се фокусирају само на академике, МЕРИТУС је посвећен стварању добро заокружених дипломаца, способних да удовоље захтевима данашњих послодаваца, усађених у врлине успеха и тражених од највиших организација након завршетка студија.

  • Puchong

  Министарство високог образовања (МОХЕ), оцењено универзитетом са 5 звездица (одличним), МАЛАИСИА Бинари Университи је један од најугледнијих и најцењенијих универзитета за образовање у области менаџмента, информатике и предузетништва у Азији. Универзитет нуди врхунске програме на нивоу доктора наука, мастер студија и нежења који су међународно признати од стране Асоцијације универзитета ЦоммонВеалтх (АЦУ, УК), Међународне асоцијације универзитета (ИАУ, Француска), НАРИЦ (УК) и Малезијског квалификационог тела (МКА) .

  • Petaling Jaya

  Дух даривања увек је био у нашим зидовима. Схватамо важност преношења знања будућим генерацијама - баш као што су наши суоснивачи своје знање печења први пут пренели локалној заједници пре више од 40 година, и ми сада радимо исто, а заправо и више, поткрепљени акумулацијом искуства током деценија.

  • Ipoh

  Quest International University Перак (КИУ) (ДУ021 (А)) приватни је и свеобухватан универзитет вођен истраживањем, основан у малезијској држави Перак према Закону о високим образовним институцијама 555. КИУ је почео са радом 2011. године и у власништву је Глобал Интегратед Траининг Ассоциатес Сдн Бхд (раније познат као Блаир Едуцатион Сервицес Сдн Бхд).

  • Kuantan

  У јулу 2016. године, Видад Бусинесс Гроуп је купила универзитетски колеџ Схахпутра, а универзитет је сада назван Widad University College (ДКУ015 (Ц)). Видад значи љубав, бригу и пријатељство. Име носи карактеристике жеље за вођством и независности.