Keystone logo
Немачка

Najbolji univerziteti za dr (Doktor) Programi u Немачка 2023

Broj institucija: 242
  • Oldenburg, Немачка
  • Stavanger, Норвешка

  Evropski magistar migracija i interkulturalnih odnosa (EMMIR) je prvi afro-evropsko-azijski Erasmus Mundus master kurs iz migracionih studija i zajednički ga vode tri afrička, četiri evropska i dva azijska partnera, olakšana šira mreža pridruženih partnera. EMMIR je jedinstveni studijski program koji se fokusira na migraciju kroz interkulturalni pristup, koji studentima pruža duboke teorijske i metodološke veštine u studijama migracija i podstičući ih da sprovode terenski rad prvenstveno u afričkom, azijskom i evropskom kontekstu. Osmišljen je kao multidisciplinarni dvogodišnji magistarski program (120 ESPB) koji se bavi važnim savremenim pitanjima u još nastajanju oblasti studija.

  • Reutlingen, Немачка

  U međunarodnom okruženju za učenje obrazujemo buduće lidere koji će odgovorno oblikovati našu globalnu ekonomiju i društvo. ESB Business School je deo javnog, državnog finansiranog Univerziteta Reutlingen i već četrdeset godina postavlja standarde u obrazovanju i obuci mladih lidera u međunarodnoj poslovnoj administraciji i poslovnom inženjerstvu. U blizini Štutgarta, ESB Business School nalazi se u prosperitetnom regionu koji je dom mnogim globalnim igračima, npr. U automobilskom ili mašinskom inženjerstvu.

  • Rotterdam, Холандија
  • Bilbao, Шпанија
  • + 5 više

  Evropski univerzitet postindustrijskih gradova (UNIC) osnovan je 2020. godine sa ciljem da ponudi inkluzivno obrazovanje za novu generaciju studenata. Savez 10 evropskih univerziteta sa sedištem u postindustrijskim gradovima i finansiran od strane Evropske komisije, radi ruku pod ruku sa gradskim institucijama kako bi se osiguralo da se urbani problemi hrane u nastavi i istraživanju na način koji je dostupan i inkluzivan za sve učenike. Savez pokreće svoj prvi zajednički master stepen 2023. godine i traži studente koji će unaprediti postindustrijske transformacije svojih gradova i postati visokokvalifikovani diplomci u novim naučnim disciplinama koje odgovaraju potrebama promenljive ekonomije u Evropi i širom sveta.

  • Fürth, Немачка

  Mi smo deo SRH, obrazovne i zdravstvene kompanije koja vodi ljude na njihovom obrazovnom putu više od 50 godina. Svi uče drugačije. Naš zadatak je, dakle, pružiti ličnu podršku svakom pojedincu, omogućavajući im da stvore uslove za uspešan život.

  • Barcelona, Шпанија
  • Esch-sur-Alzette, Луксембург
  • + 6 više

  Konzorcijum evropskih univerziteta razvio je novi i inovativni panevropski program EUMaster4HPC koji se fokusira na rešenja visokih performansi. EUMaster4HPC okuplja glavne igrače u HPC obrazovanju u Evropi kako bi obučili sledeću generaciju visoko kvalifikovanih i talentovanih HPC stručnjaka za pokretanje evropske digitalne transformacije. EUMaster4HPC se oslanja na inovativni kurikulum i nastavne paradigme, akademsku izvrsnost, HPC stručnjake svetske klase, pristup superračunarskim centrima i snažnu podršku u industriji.

  • Ulm, Немачка

  Univerzitet Ulm osnovan je 1967. godine i od tada se dinamički razvija. Atraktivan i orijentisan na budućnost katalog kurseva, visokokvalitetno akademsko obrazovanje, međunarodna raznolikost, interdisciplinarnost i najsavremenija inovativna istraživanja postali su zaštitni znaci.

  • Berlin, Немачка

  FuBIs je intenzivan, akademski program Freie Universitat Berlin kroz koji studenti mogu zaraditi kredite koji se mogu računati prema njihovim stepenima u svojim matičnom institucijama. FUBIS sesije traju 3 do 6 nedelja i održavaju se i leti i zimi.

  • Heide, Немачка

  Univerzitet primenjenih nauka Zapadne obale jedan je od najmlađih javnih univerziteta u Šlezvig-Holštajnu i, pored savremene opreme, posebno se fokusira na nastavu orijentisanu na praksu i dobru podršku. Ukupno je upisano oko 1.900 učenika, a pojedinačni kursevi se fokusiraju na individualno okruženje za učenje i rad u malim grupama. Lokacija u Heide/Holštajnu je stoga idealna za vaše turističke studije, jer je grad blizu turističkih žarišta kao što su Busum, Sveti Peter-Ording, Silt i Hamburg. Ukratko, proučavate gde se turizam odvija i imate koristi od snažnog umrežavanja sa brojnim (regionalnim) partnerima iz turističke industrije. Naš univerzitet je takođe dom nemačkog instituta za turistička istraživanja. Pošto je institut je istraživanje orijentisano na aplikacije, umrežen je širom zemlje i ima odličnu reputaciju u praksi, možda će biti lakše započeti karijeru. Kroz kontinuirani prenos znanja iz trenutnih rezultata istraživanja na nastavu, nudimo vam održiv kurs studija.

  • Hamburg, Немачка

  Univerzitet za logistiku Kuhne - Vissenschaftliche Hochschule fur Logistik und Unternehmensfuhrung (KLU) - je privatni univerzitet smešten u Hamburgu HafenCiti. KLU je jedan od retkih privatnih univerziteta u Nemačkoj koji imaju pravo da daju svoje doktorate. Glavna istraživačka područja nezavisnog univerziteta sa državnim sertifikatom su održivost, digitalna transformacija i stvaranje vrednosti u oblastima transporta, globalne logistike i upravljanja lancem snabdevanja. 2020 KLU slavi 10. godišnjicu pod motom" 10 godina nagrađivane nastave i istraživanja".

  • Eltville, Немачка

  Kao pridruženi institut Univerziteta u Regensburgu, IRE|BS Akademija za nekretnine posvećena je najvišem kvalitetu i međunarodni je lider u univerzitetskom i honorarnom obrazovanju za profesionalce u nekretninama. Više od tri decenije stalno smo ostali korak ispred zahteva za kvalifikacijama nekretnina.

  • Fulda, Немачка

  Univerzitet nudi širok spektar akademskog i stručnog obrazovanja sa posebnim fokusom na" zdravlje, ishrana, i hrana". Brojni istraživački i razvojni projekti se sprovode sa privatnim preduzećima i industrijama Fulda Univerzitet sarađuje sa ca. 100 univerziteta širom sveta. Broj međunarodnih programa kontinuirano raste: Bachelor kao što su" međunarodno poslovanje i menadžment"," nauka i inženjerstvo" ili" međunarodne zdravstvene nauke," kao i magistarski programi poput" međunarodnog menadžmenta "," Interkulturalna komunikacija i evropske studije"," Međunarodne studije prehrambenog poslovanja i potrošača" ili" globalni razvoj" softvera delimično ili u potpunosti predaje na engleskom jeziku.

  • Potsdam, Немачка

  Kao neprofitna institucija Brandenburške državne sportske federacije (LSB), Fachhochschule fur Sport und Management Potsdam razvio je fokus na sport i zdravlje kao poseban specifičan profil za sebe. Implementacija podrazumeva prelazak granica u nastavi i istraživanju, održavanje odnosa sa drugim subjektima i uspostavljanje mreža sa praksom. Kao rezultat povećanog značaja sporta za društvo u celini, pojavilo se prošireno shvatanje sporta, koje npr. Ovo uključuje sportski pokret u preventivnim i terapijskim kontekstima, kao i upravljanje organizacijom kompanija u sektoru sporta i pokreta. Kao rezultat ovih događaja, sportska nauka je takođe u fazi prevrata.

  • Munich, Немачка

  Добродошли на Универзитет примењених наука ХМ Хоцхсцхуле Мунцхен! Сваке године, више од 2.500 међународних студената и истраживача придружи се нашој талентованој академској заједници у једном од најлепших, историјских и високотехнолошких градова Немачке. Нудимо најбољу могућу подршку како бисмо вам помогли да се осећате као код куће у Немачкој, у Минхену и на нашем универзитету.

  • Dortmund, Немачка
  • Frankfurt, Немачка
  • + 5 više

  Međunarodna škola menadžmenta (ISM) svrstava se među vodeće nemačke privatne poslovne škole. Osnovan 1990. godine, ISM ima sedam kampusa u Dortmundu, Frankfurtu na Majni, Minhenu, Hamburgu, Kelnu, Štutgartu i Berlinu i dom je preko 3850 studenata. Međunarodnost, snažna praktična orijentacija i lična atmosfera učenja jednako su deo ISM-ove priče o uspehu kao i podučavanje profesionalnih veština i intenzivna obuka mekih veština. Ovo uključuje ne samo uzbudljive praktične projekte, studije slučaja i stažiranje, već i blisku interakciju sa predavačima iz poslovnog sveta. Ovi faktori uspeha se ogledaju u svim ISM je Bachelor, Master i MBA programa.

  • Munich, Немачка

  Минхенска медицинска истраживачка школа (ММРС) је централна институција Медицинског факултета ЛМУ. Дизајниран је као кровна структура која обухвата све докторске студије (редовне докторске тезе и структуриране докторске програме) у областима хумане медицине, денталне медицине, хумане биологије и наука о животу.