Keystone logo

Najbolji univerziteti za dr (Doktor) Programi u Нови Зеланд 2023

Broj institucija: 43
  • Wellington

  Набавите образовање светске класе као интернационални студент на Victoria University of Wellington новозеландском универзитету главног града у свету. Victoria University of Wellington смештен је у Велингтону - другом највећем граду Новог Зеланда - у географском, политичком и културном срцу земље. Ми смо број један на Новом Зеланду по квалитету истраживања.

  • Canterbury Plains

  International Culinary Studio једини је комбиновани онлајн кулинарски педагог на Новом Зеланду акредитован од Светске асоцијације кувара, на шта смо веома поносни. Са седиштем у Крајстчерчу на Новом Зеланду, посвећени смо пружању професионалног, одличног образовања заснованог на технологији, које обухвата акредитоване курсеве, као и низ интернационалних кулинарских курсева специфичних за индустрију, хобије и млађег кувара.

  • New Plymouth

  The Western Institute of Technology at Taranaki (ВИТТ) или Те Кура Мататини о Таранаки, терцијарни је институт који финансира влада и пружа образовање људима у региону и широм света. Као локални центар учења у овом региону, ВИТТ је овде да служи Таранакију.

  • Auckland

  НЦБТ ( Newton College of Business and Technology ) је НЗКА акредитовани провајдер са седиштем у Окланду. Нови Зеланд. НЦБТ је регистрован код Новозеландског ауторитета за квалификације (НЗКА) од 1995. године и од свог оснивања усредсређен је на пружање квалитетног образовања са јаким нагласком на пасторалу за наше међународне студенте.

  • Lower Hutt

  Једна смо од најимпресивнијих, глобално конкурентних терцијарних институција. Wellington Institute of Technology је терцијарна институција која сваке године обучи око 6.100 ученика. Нудимо низ квалификација вођених индустријом, од заната до степена и постдипломских програма који су усмерени на будућност, развијени заједно са индустријом, а студентима пружају практичне вештине за постизање својих циљева у каријери.

  • Wellington

  У Цампбеллу студенти добијају најбоље од наставе из енглеског језика као део обогаћујућег студентског искуства у нашим кампусима у Веллингтону и Ауцкланду. Поносни смо на дугогодишњу историју и репутацију Цампбелла у пружању академског учења светске класе у брижном и подржавајућем окружењу.

  • Hamilton

  Новом свету рада потребан је нови начин учења. Образовање се мења, а са њим се мења и Винтец, тако да наши ученици могу пронаћи успех у свету који се креће брже него икад раније. У Винтецу негујемо и усмеравамо поједине студенте као део заједнице, тако да су сигурни и опремљени да се крећу у будућем свету нових послова и радних начина.

  • Christchurch

  University of Canterbury International College (УЦИЦ) нуди ексклузивни Pathway за додипломске програме Универзитета у Цантербурију. УЦИЦ нуди универзитетске програме преноса (УТП) који су јединствени на Новом Зеланду. УТП су еквивалентни првој години универзитетског студија у Цантербури-у.

  • Masterton

  Образовна институција са историјом која датира из 1896. године, УЦОЛ Лимитед има поносну и добро стечену репутацију као подршка учењу наше заједнице. Ова веза са заједницом пресудна је за оно што радимо и осигурава да наши програми помажу студентима да развију вештине на захтев.

  • Invercargill

  Southern Institute of Technology (СИТ) пружа квалитетно терцијарно образовање и обуку за различите предмете и квалификације. Од сертификата до постдипломских студија, нудимо НЗКА програме за студенте који уче на нивоу и Pathway који им одговара.

  • Auckland

  New Zealand School of Wines and Spirits жестоких пића (НЗСВС) 2006. године основала је Јане Скилтон МВ. Водећи НЗ провајдер курсева Вине & Спирит Едуцатион Труст (ВСЕТ) и једина школа са одобрењем ВСЕТ-а која је у власништву и којом руководи Мастер оф Вине.

  • Auckland

  Основала Целиа Хаи, New Zealand School of Food & Wine образује следећу генерацију бариста, кувара, власника ресторана и кафића, угоститељских менаџера, соммелиера и винских професионалаца, предузетника у угоститељском туризму, као и људе који воле добру храну од 1995.

  • Auckland

  Добродошли у кампусе Abacus Institute of Studies у Окланду и Крајстчерчу. Изабрали сте изванредну образовну организацију која ће подржати и унапредити ваше учење. Ваше време с нама је изузетно значајно и подстичемо вас да уравнотежите своје академске активности и уживање у животу у кампусу.

  • Auckland

  Laidlaw College је највећи интерденоминацијски хришћански колеџ у Аотеарои, Нови Зеланд, који нуди квалификације од сертификата до докторског нивоа из теологије и библијских студија, мисије, министарства, саветовања и образовања наставника. Пружамо динамично окружење за учење за студенте широм Аотеарое, Новог Зеланда и широм света, са два кампуса у Окланду, једним у Крајстчерчу и великим могућностима за учење на даљину.

  • Auckland

  Добродошли на New Zealand Institute of Business and Technology - ДИПЛОМСКИ КОЛЕЏ ЗА МЕЂУНАРОДНЕ СТУДЕНТЕ. Наши студијски програми осмишљени су тако да максимизирају могућности образовања, запошљавања, виза и сталног боравка на Новом Зеланду.