Keystone logo

Najbolji univerziteti za dr (Doktor) Programi u Португалија 2023

Broj institucija: 92
  • Evora

  Универзитет у Евори је јавна високошколска установа чији настанак датира из 1559. године. Након затварања у 18. веку, универзитет се поново отвара 1979. године. Тренутно је организован у одсеке који су груписани у школе везане за одређене научне домене, као што су посебно уметност, наука и технологија, друштвене науке, школа за медицинске сестре.

  • Lisbon

  Да идемо у корак са променљивим временима и поштујемо њихове захтеве. Да буде пример који треба следити. Да испунимо поносом оне који су уз нас одлучили да допринесу праведнијем и бољем друштву. Ово је NOVA School of Law .

  • Lisbon

  УЛисбоа је заслужна да град Лисабон постане једна од великих европских престоница културе и науке, јер сваке године угости више од 9000 страних студената – око 17,8% од укупног броја студената – из преко 100 земаља, који су тражећи високо квалитетно образовање, као и другачију културу, дивно време и гостопримство које Лисабон и Португал могу да понуде.

  • Rio de Mouro

  Стварање Católica Medical School је пројекат Универсидаде Цатолица Португуеса више од 20 година, али тек сада су се створили прави услови за њено стварање. Наша медицинска школа почиње своје путовање у јединственом тренутку у нашој цивилизацији: пандемија глобалних размера која је наметнула толико промена, потешкоћа, питања и недоумица које нас приморавају да преиспитамо две фундаменталне области за људе: образовање и здравствену заштиту. Са великим ентузијазмом и осећањем одговорности посвећујемо се стварању ове медицинске школе, сигурни у њену огромну вредност за оне са вокацијом да се баве медицином, као и да допринесемо изврсности наставе медицине у Португалу. .

  • Monte de Caparica

  Од свог почетка, Egas Moniz - Cooperativa de Ensino Superior , ЦРЛ је била заједница ученика, наставника и особља, чија је мисија „посвећена унапређењу знања, учења и образовања својих ученика, у служби побољшања здравствених услова за глобално друштво у 21. веку”. То је већ дуже време референтна институција у настави о здрављу у Португалу.

  • Lisbon
  • Porto Salvo
  • Bobadela

  Институто Супериор Тецницо (Тецницо) је Техничка школа Универзитета у Лисабону. Створен пре скоро 11 деценија, Тецницо има око 12.000 ученика више од 60 различитих националности. Најбоље рангиран у Португалу, Тецницо је међународно признат по својој академској и научној изврсности у областима инжењерства, архитектуре, науке и технологије, за промовисање односа између универзитета-пословног друштва и за подстицање иновација, предузетништва, отварања нових радних места и знања.

  • Costa da Caparica

  NOVA School of Science and Technology | ФЦТ НОВА, једна од три највеће и најпрестижније школе за инжењерство и науку у земљи, 15 минута од Лисабона, препозната је по одличном истраживању, квалитету курсева и запошљивости својих дипломаца (дипломаца, магистара, доктора) .

  • Evora
  • Rome
  • Thessaloniki

  Циљ овог програма је да студентима пружи специјализоване вештине у археологији и аналитичкој карактеризацији материјала од праисторије (мегалита) до класичног времена (грчког и римског). Проучавање и конзервација материјала културног наслеђа је истраживачка област са снажном мултидисциплинарном конотацијом и захтева вештине које се протежу у областима хуманистичких и научних истраживања. АРЦХМАТ пружа заједничку, интегрисану платформу за одличне студенте који долазе из научног или хуманистичког образовања како би разумели напредне научне методе које се користе за истраживање археолошких материјала и има за циљ да формира високо специјализоване професионалне стручњаке у новој области археометрије, односно примењених физичко-хемијских наука. проучавању грађе археолошког и културног наслеђа.

  • L'Aquila
  • Hamburg
  • Barcelona
  • + 8 više

  Основан 1952. године и идеално лоциран у централној Италији (Л'Акуила је удаљена само 110 км од Рима), наш универзитет је јавна наставна и истраживачка институција која нуди читав низ академских програма укључујући биотехнологију, науке, економију, инжењеринг, образовање, хуманистичке науке , медицина, психологија и спортске науке. Са 7 одељења, University Of L'Aquila нуди својим преко 19.000 уписаних студената 69 курсева из различитих дисциплина (и на додипломском и постдипломском нивоу, укључујући међународне магистарске курсеве који се у потпуности предају на енглеском), 9 истраживачких докторских програма, школе за специјализацију, специјализоване мастер курсеве и стручне курсеве. Многи чланови његовог истакнутог факултета од око 600 професора и истраживача добили су међународно признање и сматрају се лидерима у својим областима истраживања.

  • Lisbon

  NOVA University Lisbon основан је 11. августа 1973. године и најмлађи је од три државна универзитета у Лисабону. Интегрисан у оквир ширења и диверзификације високог образовања, Универзитет је усвојио нови модел у португалском систему који је наглашавао интердисциплинарне приступе, технолошки развој, истовремено чувајући понуду у традиционалним академским доменима, укључујући медицину, науку и хуманистичке науке.

  • Porto

  Велики универзитет своје основне вредности преводи у друштвени утицај, мерећи амбиције са друштвеном одговорношћу, не трудећи се за профит неколицине већ за добро човечанства. Као водећи истраживачки универзитет, Универсидаде Цатолица Португуеса доприноси јачању друштва производећи науку која мења живот, образоване грађане и предузетнике који гледају у будућност.

  • Barcarena

  Атлантица је рођена 1996. године као институција од јавног интереса, а циљ који јој се пружа био је стварање, пренос и ширење знања, науке и технологије кроз артикулацију студија, наставе, истраживања и експерименталног развоја. 1996. године стекли смо први степен из области управљања, територије животне средине, ИКТ и менаџмента у здравству, а 2001. године основана је здравствена школа Атлантица.

  • Lisbon

  Добродошли на Факултет хуманистичких наука! Познат по неговању интердисциплинарног истраживачког и наставног окружења, Факултет хуманистичких наука (португалски акроним ФЦХ у даљем тексту) пружа широк спектар додипломских, магистарских и докторских програма који су повезани са пет основних научних области - Комуникационе науке, Друштвене науке, Студије културе, филозофија и психологија - и два института: Институт за породичне науке и Институт за оријенталне студије.

  • Portalegre

  Политехника у Порталегреу је јавна институција високог образовања која интегрише Вишу школу за образовање и друштвене науке (ЕСЕЦС-ИППорталегре), Вишу школу за технологију и менаџмент (ЕСТГ-ИППорталегре), Вишу школу за здравље (ЕСС-ИППорталегре) у Порталегреу и Есцола Супериор Аграриа (ЕСАЕ-ИППорталегре) у Елвасу.

  • Palaiseau
  • Espoo
  • Arrasate
  • + 12 više

  ЕИТ Мануфацтуринг је европско удружење водећих универзитета, индустрија и истраживачких центара повезаних са производним сектором, са циљем да подстакне европску производњу да постане глобално конкурентна и одржива за друштво. Спајајући три стране „троугла знања“: пословање (велике компаније и мала и средња предузећа), образовне институције и истраживачки центри, ЕИТМ жели повећати сарадњу и интеграцију између образовања, бизниса и истраживања. ЕИТ Мануфацтуринг нуди јединствен и одличан програм високог образовања, са међународним и инклузивним начином размишљања, за дипломирање следеће генерације производних иноватора и предузетника.