Keystone logo

Najbolji univerziteti za dr (Doktor) Programi u Тајланд 2023

Broj institucija: 60
  • MMIPRICISION

  Школа за глобалне студије је нова и иновативна академска иницијатива у оквиру Универзитета Тхаммасат и лидер у глобалним здравственим и друштвеним иновацијама на Тајланду, југоисточној Азији и шире са искуством одличних истраживања о детерминантама јавног здравља, усмерена на студенте. наставу и академске услуге релевантне за потребе заједнице. Школа има јединствену позицију да буде национална, регионална и глобална фокусна тачка за глобалне студије, људску безбедност и добробит са сарадничким односима са академском и професионалном заједницом.

  • Bangkok

  Академски драгуљ у срцу Бангкока, Chulalongkorn University је први и најпрестижнији тајландски универзитет. Универзитет је 1917. године основао краљ Вајиравудх, у част свог оца, краља Цхулалонгкорна, од свог оснивања познат је по својој академској изврсности. Данас је нарастао и обухвата 26 наставних јединица (19 факултета, 3 школе, 3 факултете, 1 институт), са уписом отприлике 26 000 студената и 11 000 студената, и 3 000 чланова факултета.

  • Wismar
  • Bangkok
  • Berlin
  • + 2 više

  ВИНГС - Висмар Интернатионал Градуатион Сервицес - помоћна компанија Универзитета Висмар (Немачка) - нуди хонорарне програме и сертификовано даље образовање за професионалце. Студијски програми нуде се у областима економије, технологије и дизајна кроз које можете стећи вишу степен јавног образовања попут дипломираних, дипломских или магистарских. ВИНГС је изграђен на томе и постављен је 2004. године. Основни задаци су развијање, организовање и стављање на тржиште хонорарних и даљих образовних програма у оквиру академске експертизе Универзитета Висмар.

  • Bangkok

  Dusit Thani College је приватни образовни институт специјализован за угоститељску обуку. Он је део Дусит Интернатионал Гроуп, једне од најцењенијих група хотела са пет звездица на Тајланду.

  • Manchester
  • Accra
  • Budapest
  • + 62 više

  World-class university preparation qualifications designed by universities for international students to succeed at university.

  • Pratu Chai Sub-district

  มหาวิทยาลัยราชภัฏพระนครศรีอยุธยา Потиче из Учитељске школе Старог града, којој је краљ Цхулалонгкорн (Рама В) био милостиво задовољан што је Министарству Дхарме поклонио износ од 30.000 бахта за оснивање школе за обучавање учитеља. 1. јула 1905. затим се развио у Учитељска школа Пхра Накхон Си Аиуттхаиа и Учитељски факултет Пхра Накхон Си Иутхаиа, на дан

  • Khlong Nueng

  Valaya Alongkorn Rajabhat University под краљевским покровитељством основала је Њено Краљевско Височанство Сомдетцх Пхра Раја Питуцхха Цхао Фа Валаиа Алонгкорн, Кром Луанг, принцеза од Пхетцхабурија. Њ.КВ Принцеза Валаиа Алонгкорн била је веома забринута за образовање младих Тајланђанки.

  • Khok Khian

  у кабинету На састанку 8. јула 2003. године начелно је одобрено оснивање универзитета у провинцијама Наратхиват и Накхон Пханом. спајањем образовних установа које већ постоје у покрајини како би заједно користили ресурсе за максималну корист Постоји што је могуће мање улагања. без противречности образовној филозофији и мисији бивше образовне установе

  • Tha Sut

  Mae Fah Luang University (МФУ) основан је као независни јавни универзитет, према Краљевској повељи, 1998. године, уз великодушну подршку краљевске тајландске владе. Универзитет је основан како би задовољио потребе људи на северу Тајланда и у знак сећања на милостиве доприносе Краљеве Мајке, Њеног Краљевског Височанства Принцезе Сринагариндре, која је својим поданицима с љубављу била позната као „Мае Фах Луанг“.

  • Pa O Don Chai

  วิทยาลัยเชียงราย Одобрено од стране Министарства универзитета за оснивање 18. јула 2003. године, омогућавајући управљање дипломским студијама под надзором Министарства просвете. Према Закону о приватним високошколским установама (бр. 2) Б.Е. 2535

  • Thai Buri

  Walailak University има 29. година 29. марта 2018. године. Међутим, покрет локалног становништва за оснивање универзитета у провинцији Накхон Си Тхаммарат покренут је пре неких 50 година, 1967. године. Било је потребно 12 година пре него што су чланови парламента из Накхон Си Тхаммарата први пут предложио Парламенту 1979. закон о оснивању универзитета у покрајини.

  • Lak Hok

  Rangsit University : Смештен у двеста деведесет два (292) под-округа Лак-Хок у грожђицама, на путу Пахолиотхин, провинција Патхумтхани, на удаљености од само три (3) километра од аеродрома Дон Муанг. Универзитет окружује заједница Муанг-Аке од 4000 раиса.

  • Bang Phli District

  Сарасас повезане школе Препозната је као двојезична школа која предњачи у образовању ученика са потенцијалом страног језика. посебно енглески језик све док није постало очигледно Уз академска знања у различитим областима од 1964. до сада, могућност је проширена и на високо образовање, наиме „ สถาบันเทคโนโลยีแห่งสุวรรณภูมิ “ (СУВАРНАБХУМСКИ ИНСТИТУТ ЗА ТЕХНОЛОГИЈУ -СВИТ).

  • Lam Sai

  1887. (БЕ 2430), Његово Величанство Краљ Цхулалонгкорн (Краљ Рама В) основао је први колеџ Сангха на Тајланду, назван „Махадхату Виттхаиалаи“, који се налазио у Ват Махадхату у Бангкоку. Замишљено је да то буде место где монаси, новаци и лаици долазе да уче Типитаку и високо образовање.

  • Dusit District

  Rajamangala University of Technology Phra Nakhon основан је 27. фебруара 1975. године када је Закон о „Високом стручном образовању и технологији“ објављен у Краљевским новинама и ступио на снагу. Закон је имао за циљ стварање стручних наставника са завршеним факултетом који ће предавати стручно образовање на нивоу струке, на додипломском и напредном нивоу стручне спреме.