Keystone logo
Сједињене Америчке Државе

Najbolji univerziteti za dr (Doktor) Programi u Сједињене Америчке Државе 2023

Broj institucija: 4013
  • Orlando, Сједињене Америчке Државе

  Univerzitet u Centralnoj Floridi (UCF) College of Business vodi zadužen u sledeću generaciju poslovanja i obrazovanja. Osnovan 1968. godine, UCF College of Business nudi diplome na osnovnom, magistarskom, doktorskom i izvršnom nivou, od kojih su svi akreditovani od strane Udruženja za Advance Collegiate Schools of Business International (AACSB) i Južna asocijacija koledža i škola (SACS).

  • Utica, Сједињене Америчке Државе
  • Albany, Сједињене Америчке Државе

  Politehnički institut Državnog univerziteta u Njujorku (SUNI Poli) nudi vrhunske, pristupačne akademske programe koji su u potpunosti na mreži. Proširujući katalog programa na mreži SUNI Poli dizajniran je sa fleksibilnošću na umu, tako da studenti mogu pohađati nastavu gde god i kad god ima smisla za njihov raspored. Nudimo mnoge mrežne programe velike potražnje, uključujući MBA, računovodstvo, kibernetičku sigurnost, analizu podataka, zdravstvenu informatiku, tehnologiju informacionog dizajna i još mnogo toga. Poznat po svojoj inovativnoj pripremi karijere, SUNI Poli kontinuirano visoko rangira u regionalnim univerzitetima North kategorijama US Nevs& Vorld Report godišnjem rang listi. Ne samo da studenti SUNI Poli imaju pristup obrazovanju svetske klase, kursevi su im dostupni i po pristupačnoj ceni, uključujući i diskontovanu vandržavnu stopu za mnoge studente koji su upisani u naše online programe.

  • College Station, Сједињене Америчке Државе

  Master of Science in Economics program na Tekas A& M Univerzitetu se nalazi u College Station, Teksas, SAD Ovaj STEM program nudi studentima priliku da dobiju tezu ili ne-tezu i rigoroznu obuku iz ekonomije, ekonometrije i poboljšaju svoje analitičke i kvantitativne veštine kako bi ih pripremili za neposrednu karijeru ili nastavili studiranje ekonomije ili finansija doktorski programi.

  • Salem, Сједињене Америчке Државе

  Salem koledž dobio svoju povelju od države Zapadna Virdžinija u decembru 1888 i ponudio svoj prvi mandat nastave počinje u aprilu 1889.Salem Universiti (Salem) je akreditovan od strane Komisije za visoko obrazovanje (FHP) od 1963 (kada je bio poznat kao Severna Centralna asocijacija). Salem Universiti nudi saradnike, Bachelors, Diplomirani, i sertifikat programa.

  • Mobile, Сједињене Америчке Државе

  Na Spring Hillu pronaći ćete podršku za učenje koja će vas podstaći da istražujete različita gledišta, a istovremeno vas osnažujući da postignete svoj puni potencijal. Ukorenjen u našim jezuitskim, katoličkim tradicijama, SHC nudi široko liberalno umetničko obrazovanje koje nastoji razviti celu osobu - um, telo i duh.

  • Washington, Сједињене Америчке Државе

  Krieger School of Arts and Sciences Advanced Academic Programi podela nudi online i in-lice mogućnosti učenja na diplomskom nivou, sa magistarskim i diplomskim sertifikata programa u širokom spektru industrije i oblasti.

  • Swakopmund, Намибија
  • Johannesburg, Јужноафричка Република
  • + 1 više

  Kroz pozitivno ohrabrenje vlada i industrije (kompanije Fortune 500), isporučujemo obuku u različitim poslovnim stepenima i potpuno smo međunarodna poslovna škola na mreži.

  • West Hartford, Сједињене Америчке Државе

  Univerzitet Saint Joseph je premijer privatni univerzitet u Konektikatu za buduće profesionalce u potražnji u zdravstvu i socijalnim uslugama, obrazovanju, digitalnim medijima i naukama. Smešten nekoliko minuta od glavnih korporativnih sedišta i renomiranih medicinskih i istraživačkih objekata, USJ nudi studentima programe koji direktno povezuju kurseve, teoriju i dokaze sa plasmanima u okruženjima na radnom mestu, pružajući im iskustvo potrebno da se izdignu iznad krute konkurencije kada uđu na tržište rada.

  • Hammond, Сједињене Америчке Државе

  College of Science and Technologi na jugoistoku nudi brojne visoko-kvalitetne studijske programe u mnogim STEM disciplinama. Naši diplomci su veoma traženi od strane regionalnih i nacionalnih tehnoloških kompanija i veoma su konkurentni za plasman u postdiplomskim programima. Naš fakultet i objekti su svetske klase, a naši časovi su obično mali, tako da studenti dobijaju veliku individualnu pažnju. Pružamo visoko kvalitetno obrazovno iskustvo na delić troškova uporedivih institucija i nalaze se na prelepom i dinamičnom kampusu sa bliskim pristupom Nju Orleansu i Baton Rougeu.

  • Redwood City, Сједињене Америчке Државе

  Pridružite se globalnoj zajednici studenata u jednoj od vodećih svetskih institucija za istraživanje i učenje. Kao jedina prilika da studiraju u inostranstvu na Univerzitetu Stanford, Letnja sesija pomaže studentima da preuzmu izazovne akademike za kredit na fakultetu dok balansiraju obrazovne i društvene aktivnosti. Istražite novu akademsku oblast, povežite se sa studentima iz preko 50 zemalja, otkrijte svoju strast ili pronađite svoj put da promenite svet. Koji god put izabrali, imaćete iskustvo učenja koje pravi i trajan uticaj.

  • Fresno, Сједињене Америчке Државе

  Kalifornijski državni univerzitet, Fresno (država Fresno) je nacionalno rangiran, četvorogodišnji i više, akreditovani univerzitet smešten u centralnoj Kaliforniji, sa 68 dodiplomskih programa i 45 magistarskih programa. Naše živopisno studentsko telo sastoji se od 25,000+ studenata godišnje, sa međunarodnim studentima koji predstavljaju 70+ zemalja. Svake godine, akademici u Fresno State stalno dobijaju više pažnje sa izdavanjem nacionalne rang liste. Nedavni izveštaji iz Vašingtonskog mesečnog časopisa, američkih vesti i svetskog izveštaja i časopisa Monei stavili su naš univerzitet u ligi sa kampusima Univerziteta Kalifornije i institucijama Ivi League.

  • Meadville, Сједињене Америчке Државе

  Allegheni koledž, osnovan 1815, je privatni nacionalni liberalni umetnički koledž. Njegov kampus od 56 hektara nalazi se u severozapadnoj Pensilvaniji. Studenti Allegheni College imaju slobodu da istražuju sve oblasti studiranja i kombinuju talente i strasti kako bi razvili veštine koje poslodavci najviše traže u današnjoj globalnoj ekonomiji - kreativni, analitički i inovativni. Kada govorimo o kombinovanju vaših interesa, to znači da prepoznajemo složenost moguće u svakom od vas.

  • Pineville, Сједињене Америчке Државе

  Osnovan 1906, Louisiana Christian Universiti je privatni, Baptistički koedukativni koledž liberalnih umetnosti i nauka sa odabranim profesionalnim programima. Izgrađen na principima karaktera i učenja, Koledž ima tradiciju izuzetnih akademika i jedini baptistički, četvorogodišnja institucija u Luizijani.

  • Tacoma, Сједињене Америчке Државе

  Smešten 5 minuta od plaže, 30 minuta od međunarodnog aerodroma Seattle-Tacoma, 10 minuta od centra grada Tacoma i 45 minuta od centra grada Sijetla, Tacoma Communiti College je lepo smešten na severozapadu Sjedinjenih Država. Studenti će pronaći etnički raznovrsne restorane, lokalne kafiće, koncertne prostore, golf terene, nacionalne i državne parkove, kao i oceanfront, sve u okviru lakog pristupa Tacoma.

  • Washington, Сједињене Америчке Државе

  Akademija engleskog jezika i obuke Američkog univerziteta (ELTA) je intenzivan program engleskog jezika koji priprema studente za njihove akademske ili profesionalne ciljeve. Interaktivni časovi se nalaze na kampusu Američkog univerziteta i predaju ih iskusni fakultet. Nabavite alate koji su vam potrebni da preduzmete sledeće korake na svom akademskom ili profesionalnom putu ka uspehu.