Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 30 Doktori Poslovne administracije  (DBA) Programi u Швајцарска 2023

30 DBA Programi u Швајцарска 2023

Pregled

Усмерене на развој аналитичког, истраживачке и образовне способности у кандидата који већ имају МБА, магистрирао и други пословни везане Мастер 'с степен, доктор оф Бусинесс Администратион (ДБА) је завршни камен достигнуће отварање врата на руководећим местима или редовни академске на универзитетима. ДБА програми су доступни на хонорарно или пуно радно време на универзитетима и пословним школама у Швајцарској. Дакле, неки раде професионалци ће пронаћи да су у стању да настави да ради и настави ДБА у исто време у Швајцарској.

Један од кључних елемената програма ДБА је дисертација и теза пројекат. Независни истраживачки пројекат помаже ДБА кандидата на универзитетима у Швајцарској развијају своје стручно знање кроз истраживања и анализе релевантних теоријских или практичних пословних концепата.Примери неких ДБА истраживачких области може укључивати друштвену управљање утицаја, међународни бизнис, маркетинг, предузетништво, управљање ланцем снабдевања, руковођење или глобализација. Поред истраживачког пројекта, ДБА студенти у Швајцарској ће похађати семинаре и радионице, даје више могућности да прошири вођство, доношење одлука и менаџерске вештине.

Можете тражити додатне информације од универзитета у Швајцарској са само два клика користећи линкове испод. Ако сте можда заинтересовани да се пријавите на ДБА програма на универзитету или пословне школе у ​​Швајцарској, једноставно кликните да прочитате више.

Pročitajte više

Filteri

  • DBA
  • Швајцарска
Polja studija
    Društvene nauke Građevinarstvo Inženjerske studije Jezici Moda Nauka o Životnoj sredini Nauka o životu Obrazovanje Prirodne nauke Program opštih studija
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije