Keystone logo

5 DBA Programi u Finansije 2024

Filteri

Filteri

  • DBA
  • Studije Ekonomije
  • Finansije
Polja studija
  • Studije Ekonomije (5)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

DBA Programi u Finansije

ДБА (Доктор пословне администрације) је напредни курс студије који је отворен за дипломце из програма мастер, који могу да покажу одређени ниво знања у својој области студија. У многим случајевима, потенцијални студенти морају имати неколико година професионалног искуства како би се квалификовали за пријем у програм.

Шта је ДБА у финансије? Овај програм је углавном намењен за оне професионалце који могу додати искуство за свог академског образовања. Апликанти на програму су често у потрази за професионалне могућности за напредовање или приступ извршним позицијама руководећих. Области специјализације укључују проучавање рачуноводствених пракси и предузетништва. Програми са фокусом на финансије припремају студенте да се суоче са финансијским изазовима са напредним концептима и алата.

Постоје многе предности следила напредни степен попут ДБА у области финансија. Дипломци имају користи од приступа уносних и најутицајнијих опције каријере. Доктората могу такође отварају врата могућности за посао на глобалном нивоу. Напредни степен позиције дипломцима да утичу на друге у својој области.

&nbsp

Трошкови у вези са учешћем у програму докторске разликују од школе до школе. Као свака школа управља сопствени програм, потенцијални студенти треба да се обрате појединачних школа да добију конкретне информације о школарине и сродних таксе.

ДБА Програм припрема дипломце за успех у извршним позицијама ширењем знања и побољшање познавање директних глобалним пословним апликацијама.Дипломци могу наћи радних места са пословним и финансијским институцијама, Влада и приватне агенције, консултантске фирме, и академских институција. Дипломци су у стању да завршетак сложених финансијских пројеката, а ради у оквиру финансијских тржишта.

&nbsp

Студенти који су заинтересовани за учешће у ДБА из финансија програму морају да покажу одређени ниво успеха у својој области. Да би се квалификовали за докторат програм, кандидати морају да имају диплому магистра и одлучност да успе. Да бисте започели, потражите ваш програм испод и контакт директно Пријем Канцеларија школе по вашем избору попуњавањем олова облику.