Keystone logo

17 DBA Programi u Француска за 2024

Filteri

Filteri

  • DBA
  • Француска
Polja studija
    Društvene nauke (0)Građevinarstvo (0)Inženjerske studije (0)Jezici (0)Moda (0)Nauka o Životnoj sredini (0)Nauka o životu (0)Obrazovanje (0)Prirodne nauke (0)Program opštih studija (0)
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Popular degree type

DBA Programi u Француска

Усмерене на развој аналитичког, истраживања и наставе вештина у искусних професионалаца са претходним пост-дипломске степени, доктор пословне администрације (ДБА) степени, идеални су за кандидате који желе извршне функције или жељу да учи на универзитетском нивоу. Универзитетима и пословним школама у Француској траже да ДБА програми доступни за већину кандидата нудећи могућност да заврше ДБА скраћено радно време или на мрежи.

Кандидати за ДБА програма на универзитетима и пословним школама у Француској мора да је већ успешно завршила МБА, мр или њој сличне односе на бизнис Мастер 'с степен, осим ако није другачије одређено пријемном оделењу. Као део ДБА програма на универзитету или пословне школе у ​​Француској, кандидата ће се очекивати да комплетан пројекат истраживања, троши три до четири године или дуже на овој дисертацији.ДБА дисертације теме које су биле популарне међу кандидатима у Француској укључују глобализацију, корпоративна друштвена одговорност, етика, Међународне финансије, предузетништво, вођство и други. По завршетку ДБА истраживачког пројекта, теза мора онда бити представљен и бранили пред већем на универзитету у Француској.

Померите се надоле да сазнате више о томе како можете да примените за администратора на акредитованих универзитета или пословној школи у Француској.