Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 11 Doktori Poslovne administracije  (DBA) Programi u Француска 2023

11 DBA Programi u Француска 2023

Pregled

Усмерене на развој аналитичког, истраживања и наставе вештина у искусних професионалаца са претходним пост-дипломске степени, доктор пословне администрације (ДБА) степени, идеални су за кандидате који желе извршне функције или жељу да учи на универзитетском нивоу. Универзитетима и пословним школама у Француској траже да ДБА програми доступни за већину кандидата нудећи могућност да заврше ДБА скраћено радно време или на мрежи.

Кандидати за ДБА програма на универзитетима и пословним школама у Француској мора да је већ успешно завршила МБА, мр или њој сличне односе на бизнис Мастер 'с степен, осим ако није другачије одређено пријемном оделењу. Као део ДБА програма на универзитету или пословне школе у ​​Француској, кандидата ће се очекивати да комплетан пројекат истраживања, троши три до четири године или дуже на овој дисертацији.ДБА дисертације теме које су биле популарне међу кандидатима у Француској укључују глобализацију, корпоративна друштвена одговорност, етика, Међународне финансије, предузетништво, вођство и други. По завршетку ДБА истраживачког пројекта, теза мора онда бити представљен и бранили пред већем на универзитету у Француској.

Померите се надоле да сазнате више о томе како можете да примените за администратора на акредитованих универзитета или пословној школи у Француској.

Pročitajte više

Filteri

  • DBA
  • Француска
Polja studija
    Društvene nauke Građevinarstvo Inženjerske studije Jezici Moda Nauka o Životnoj sredini Nauka o životu Obrazovanje Prirodne nauke Program opštih studija
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije