Keystone logo

1 DBA Programi u Холандија за 2024

Filteri

Filteri

  • DBA
Polja studija
    Društvene nauke (0)Građevinarstvo (0)Inženjerske studije (0)Jezici (0)Moda (0)Nauka o Životnoj sredini (0)Nauka o životu (0)Obrazovanje (0)Prirodne nauke (0)Program opštih studija (0)
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Popular degree type

Popular study format

DBA Programi u Холандија

Доктор за пословну администрацију, или дБА) са универзитета или пословне школе у ​​Холандији је идеалан за искусног професионалца бизнис који већ поседује МБА, мр или упоредиве Мастер 'с степен. ДБА програма на бусинсс школа у Холандији имају за циљ развијање кандидатима 'аналитички, истраживачки и комуникативне способности. ДБА степени су вредне академске акредитиве за професионалце који желе промоцију у виши руководства или извршну позицију у оквиру своје фирме, или за оне који желе да предају на универзитетском нивоу.

Обично захтева око четири године да се заврши, ДБА степен рад може бити структуирана на пуним радним временом или скраћеним радним временом. ДБА кандидата на универзитетима у Холандији предузети истраживачке пројекте који се баве било разноврсни теоријских и практичних тема везаних за пословање и управљање.Кроз спровођење истраживања, ДБА кандидати развијају своје стручно знање, које могу да информишу пословне праксе у садашње и будуће компаније пословне подухвате. Током трајања истраживачког пројекта ДБА, факултет на универзитету у Холандији ће се ангажовати на високом нивоу професор-учесника комуникације.

Померите се надоле да прочитате више о ДБА програма на универзитетима и пословним школама у Холандији, као и да затражи додатне информације од школа, данас!