Keystone logo

2 DBA Programi u Канада за 2024

Filteri

Filteri

  • DBA
  • Канада
Polja studija
    Društvene nauke (0)Građevinarstvo (0)Inženjerske studije (0)Jezici (0)Moda (0)Nauka o Životnoj sredini (0)Nauka o životu (0)Obrazovanje (0)Prirodne nauke (0)Program opštih studija (0)
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

DBA Programi u Канада

ДБА, или доктор пословне администрације, је постдипломски, докторски програм дизајниран за професионалце са искуством у својој области, као и мастер ' с у пословно-вези академске дисциплине. Да ли да се побољша један 'с способност да преузме вођство или извршну улогу у оквиру компаније, или у припреми да предаје на универзитету, ДБА са универзитета у Канади је захвалан образовни обавеза. ДБА програма у институцији високог образовања у Канади ће се развијати кандидатима 'аналитичко, истраживању и настави способности.

ДБА кандидата на универзитетима и пословним школама у Канади мора већ поседује МБА, МСц у пословно-сродних области или еквивалент мајстор 'с степен. Кључни део ДБА програма је заснован на истраживању дисертације, која се може извући из било ког броја пословних области.ДБА кандидата на универзитетима у Канади обично бирају истраживачка тема која се односи на њиховог професионалног интересовања, искуства или приступа. На пословних школа у Канади, неке успешне области академског концентрације које су кандидати ДБА истражен у недавној прошлости укључују друштвену одговорност, међународно пословање, глобализације, етика, управљање ланцем снабдевања, предузетништва, друштвени утицај менаџмента или лидерства.

Ако држите постдипломске студије у вези области и да би волео да настави Доктор пословне администрације (ДБА) на универзитету или пословне школе у ​​Канади, идите доле да бисте прочитали више данас!