Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite višestruki Doktori Poslovne administracije  (DBA) Programi u Немачка 2023

1 DBA Programi u Немачка 2023

Pregled

Дизајниран за искусне професионалце са претходном постдипломске степени, докторе оф Бусинесс Администратион (ДБА) програми развије аналитичке, истраживачке и образовне вештине кандидата. ДБА степени са универзитета и пословних школа у Немачкој посебно су корисни за кандидате који желе да унапреде до вођства или извршну улогу у оквиру своје фирме, или за оне који желе да предају на универзитету.

Извршили било као пуно радно време или скраћено радно време ангажовања, ДБА степен програми су изазовни, ригорозни и захтевају висок ниво мотивације независне. Исход три до четири године рада на ДБА истраживања на универзитету у Немачкој ће бити заснован на истраживању дисертације, или теза, које кандидат мора онда бранити пред већем на пословној школи.ДБА Истраживање је такође понекад предузете на кандидата 'с актуелном компанија са циљем решавања конкретне, релевантне теме и питања у том послу. Остали више теоријских ДБА дисертације тема по избору кандидата на универзитетима у Немачкој може да се односи на релевантне теме као што су лидерство, предузетништва, корпоративне друштвене одговорности, глобализација, друштвени утицај управљања, међународних финансија или других.

Да бисте прочитали више о могућностима постизања ДБА на универзитету или пословне школе у ​​Немачкој, идите доле и кликните да прочитате више, у наставку.

Pročitajte više

Filteri

  • DBA
  • Немачка
Polja studija
    Društvene nauke Građevinarstvo Inženjerske studije Jezici Moda Nauka o Životnoj sredini Nauka o životu Obrazovanje Prirodne nauke Program opštih studija
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije