Keystone logo

2 DBA Programi u Сингапур за 2024

Filteri

Filteri

  • DBA
Polja studija
    Društvene nauke (0)Građevinarstvo (0)Inženjerske studije (0)Jezici (0)Moda (0)Nauka o Životnoj sredini (0)Nauka o životu (0)Obrazovanje (0)Prirodne nauke (0)Program opštih studija (0)
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Popular degree type

Popular study format

DBA Programi u Сингапур

Дизајниран за професионалце са искуством и МБА, МСц или другим пословним везане Мастер 'с степен, доктор оф Бусинесс Администратион (ДБА) даље развија аналитичке, истраживачке и образовне способности. ДБА диплому универзитета у Сингапуру може да побољша професионални 'с шансе за постизање руководство или извршну улогу унутар компаније, или дозволити да носилац буде одобрено је стална позиција наставе на универзитету.

ДБА студената уписаних на универзитетима у Сингапуру ће изабрати да се специјализују у пословном окружењу, као што су рачуноводство, информационих система, финансија, маркетинга, међународног пословања, стратегија, управљање, организовање и управљање операцијама. Поред неком могућем курсу, ДБА кандидата на универзитетима и пословним школама у Сингапуру уложити огроман независни истраживачки пројекат са високим нивоом интеракције са факултета у програму.ДБА програма у школама у Сингапуру обично траје четири до пет година, а на крају тог периода кандидат мора да брани своју тезу, или тезе, пред табли факултета на универзитету.

Уколико сте заинтересовани да сазнате више о томе како можете да примените на ДБА програма на универзитету или пословне школе у ​​Сингапуру, само дођите да прочитате више. Можете тражити додатне информације од универзитета у само два клика мишем користећи линкове испод.